HCL.HR

Tvorci Preya najavili horor Lost Within

Zoran Žalac 10.03.2015.   •   0 komentara


Nakon propalog Preya 2 razvojni tim Human Head Studios okrenuo se manjem projektu kojega su otkrili kao survival horor Lost Within namijenjen mobilnim uređajima.

Zatvorene umobolnice, zabranjeni eksperimenti i čudne kreature kojima treba pobjeći. Zvuči li vam poznato? Ako se igrate na PC-u i konzolama šanse su da zvuči. Mobilna publika nekako je više okrenuta casual stvarima kao što su razbijanje čokoladnih blokova i tome slično. Međutim, upravo toj publici razvojni tim Human Head Studios namjerava podariti horor igru zvanu Lost Within.

Radi se tu tvorcima SF pucačine Prey, koji su nakon neuspješnog razvoja nastavka odlučili krenuti nekim sasvim drugim putem. Angažirao ih je Amazon Game Studios pa će njihova igra privremeno biti ekskluzivna za onu Amazon Fire konzolu koju na ovim prostorima posjeduju dvije osobe, po statistici našeg zavoda za statistiku. Ipak, kasnije ove godine Lost Within trebao bi strašiti i vlasnike iPhonea i iPada.

Sve to, naravno, pod pretpostavkom da ih Bethesda u međuvremenu ne tuži jer koriste riječ „Within“ u nazivu, što bi moglo izazvati konfuziju s onim drugim horor naslovom – The Evil Within. Sad to zvuči pomalo smiješno, ali stvar je baš u tome što Human Head Studios i Bethesda (kao planirani izdavač Preya 2) nisu završili svoju suradnju u prijateljskim odnosima. Naime, Bethesda je jednom pokušala otkupiti Human Head Studios, no ovaj se studio nije složio s time.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?