HCL.HR

Tvorci Simsa rade na novoj igri po uzoru na Minecraft

ToxarE 23.07.2014.   •   2 komentara


Electronic Arts u suradnji Maxisom navodno priprema novu franšizu koja bi trebala pokušati preoteti igrače Minecraftu i Disney Infinityju.

Tvorci Simsa, SimCityja i Sporea trenutno završavaju The Sims 4 i naknadno će raditi na stotinama tisuća ekspanzija za isti. No, većina tima navodno bi trebala krenuti s razvojem sasvim nove igre koja bi mogla biti Electronic Artsov ambiciozni plan za napad F2P tržišta naslovom konkurentnim Minecraftu i Disney Infinityju.

Doznali smo to iz oglasa za posao u kojemu Maxis traži iskusnog dizajnera za „novi nenajavljeni Maxisov proizvod“. Iz onoga što se može iščitati između redaka, riječ je o igri koja će biti orijentirana multiplayeru, potencijalno o MMO naslovu, koji uključuje RPG elemente i crafting sustav. Nadalje, trebao bi to biti free-to-play naslov s mehanikom naplaćivanja sadržaja na jednostavan, prirodan i pošten način. Kao referentni naslovi u oglasu se spominju Minecraft, LittleBigPlanet, Project Spark, Robolox te Disney Infinity.

Što kažete na ovo? Mogu li tvorci Simsa dostaviti „sljedeću veliku stvar“ ili su izgubili povjerenje još nakon Sporea i fijaska SimCityja?

Komentari (2)

  • MoGaming

    23.07.2014 - 15:12

    nek naprave spore nastavak

  • ZyxHD

    07.08.2014 - 18:54

    Volim Minecraft tako da cu ovo definitivno probati em je nesto novo em je F2P gdje ces bolje

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?