HCL.HR

Tvorci Sly Coopera i inFamousa podijelili tužnu vijest za fanove tih igara

Zoran Žalac 01.07.2022.   •   5 komentara


Razvojni tim Sucker Punch opovrgnuo je glasine o tome da će se u dogledno vrijeme vratiti svojim starim serijalima inFamous i Sly Cooper.

Ako ste se nadali da ćete u bližoj budućnosti vidjeti nove igre iz serijala inFamous ili Sly Cooper, imamo lošu vijest za vas. Trenutno u razvoju nisu nove igre iz tih serijala – ni kod razvojnog tima Sucker Punch ni kod drugih Sonyjevih timova ili partnerskih studija. Niti postoje ikakvi planovi da se ti serijali ožive.

Iz Sucker Puncha su na službenoj stranici objasnili kako su im inFamous i Sly Cooper iznimno drage franšize i da nikad ne bi u potpunosti “zatvorili vrata” mogućnosti da im se jednoga dana vrate. Međutim, navode kako im projekti rastu po veličini i kompleksnosti, te traže potpunu posvećenost cijelog studija, tako da ne mogu raditi na više stvari odjednom ili nadgledati rad nekog vanjskog studija.

Gotovo je sigurna stvar da Sucker Punch studio trenutno radi na nastavku hit igre Ghost of Tsushima. Svi njihovi oglasi za poslove upućuju na to, a postalo je jasno da će Tsushima prerasti u serijal nakon što je prvi dio prodan u više od osam milijuna primjeraka te je postao najbrže prodavani novi IP u povijesti PlayStationa.

Komentari (5)

  • kenrox

    01.07.2022 - 19:38

    Izrazito dosadna igra ghost of tsushima, bar meni

    • ILoveGaming

      @kenrox, 01.07.2022 - 21:08

      Puno tih kako ih već zovete”AAA” igara su nezanimljiva i dosadna. Masa čak i previše ljudi nezna kakvih danas dragocjenih indie igara imamo na tržištu.

  • Danilo Boljevic

    01.07.2022 - 21:23

    Tuzno al kad znas da ih nesto kvalitetno “zamjenjuje” to ublazava tu tugu. Al kao sto kazu mozda se nekad vrate a ako budu ja prije ocekujem da to bude inFamous prije nego Sly Cooper.

  • johnnykravitz

    01.07.2022 - 22:27

    vec godinama govorim: ne kupujem niti jedan sonyev proizvod dok mi ne vrate sly coopera.

    • Gebro_gaming891

      @johnnykravitz, 01.07.2022 - 23:40

      Stv ne znaš što propuštaš.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?