HCL.HR

Tvorci State of Decaya rade Moonrise – ‘Pokemone’ za mobilne platforme

ToxarE 04.08.2014.   •   0 komentara


Razvojni tim Undead Labs nakratko će se ostaviti tematike neživih bića da bi razvio Moonrise – multiplayeru orijentirani RPG sa skupljanjem životinja po uzoru na Pokemone.

Tvorci survival avanture State of Decay, koja još uvijek drži titulu najbrže prodavane Xbox Live Arcade igre, najavili su svoju novu igru koja neće imati veze s njihovim sporazumom o ekskluzivnosti za Microsoftove platforme. Naime, projekt zvan Moonrise bit će igra za mobilne uređaje (za pretpostaviti iOS, možda i Android) i bit će tematski drugačiji od zombi apokalipse State of Decaya.

Bit će to prvenstveno multiplayer igra, žanrovski u kategoriji RPG-a s fokusom na skupljanje čudovišta/životinja. Imat će 3D grafiku i strateški sustav borbe u realnom vremenu. Sva dostupna bića s kojima se u igri budemo borili moći ćemo modificirati, kao i same likove koji će im davati naredbe, baš kao u Pokemonima koji su jedan od uzora za igru.

Datum izlaska nije spominjan. Inače, igra se razvija u suradnji s studiom Kabam (Kingdoms of Camelot, Dragons of Atlantis), što upućuje na to da bi Moonrise trebao biti F2P naslov, kao i svi ostali u Kabamovoj ponudi. Prvi prikaz igre rezerviran je za 29. kolovoza ove godine.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?