HCL.HR

Tvrtka Capcom najavila je svoju konzolu

Zoran Žalac 16.04.2019.   •   6 komentara   •   Tehnologija


Krajem ove godine ljubitelji retro videoigara moći će nabaviti još jednu platformu za igranje, i to isključivo igara tvrtke Capcom.

Ovo što vidite na gornjoj slici nova je konzola koja nam stiže 25. 10. ove godine ravno iz japanske tvrtke Capcom. Otkud sad to? Vidjela žaba da se konj potkiva pa i ona digla nogu! Odnosno, u Capcomu su vidjeli kako Nintendo, Sony i Sega prodaju svoje retro konzole pa su i oni najavili svoj Home Arcade, kućni arkadni stroj koji će emulirati nekadašnje CPS1 i CPS2 arkadne strojeve.

Capcom Home Arcade doći će u paketu sa 16 igara i to će ujedno biti sve igre koje ćete na tom uređaju moći igrati. Dakako, sve će to biti Capcomove igre starijeg datuma, kao što su npr. Street Fighter II, Final Fight, Mega Man, Armored Warriors i druge.

Konzola će imati dva ugrađena kontrolera te će se moći povezati na internet putem WiFija. Doduše, neće se igre moći igrati u mrežnom multiplayeru već će veza s internetom koristiti samo za prijavljivanje high-scorea i pregledavanja top lista najboljih igrača.

Sve to za 230 eura. Tko voli neka izvoli, ovdje.

Označeno sa: ,

Komentari (6)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?