HCL.HR

Twitch Sings je besplatna karaoke igra u kojoj se možete sramotiti pred cijelim internetom

Zoran Žalac 15.04.2019.   •   0 komentara


Tvorci Guitar Hero franšize za Twitch platformu lansirali su karaoke igru u kojoj možete pjevati uživo uz više od dvije tisuće pjesama.

Twitch platforma od proteklog je vikenda bogatija za ekskluzivnu igru zvanu Twitch Sings. Radi se o besplatnoj karaoke igri s više od dvije tisuće pjesama, što je samo po sebi možda privlačno, ali mnogi će se pitati – moraju li svoje amatersko kreštanje pjevanje dijeliti sa svekolikim gledateljstvom na Twitchu? Odgovor je: ne, ne morate – možete igrati bez da vas itko gleda, odnosno sluša. Ali morate biti spojeni na internet.

U slučaju da želite pjevati javno, ne treba vam kamera – samo mikrofon. Oni koji vas gledaju mogu vam slati podršku u obliku navijanja, ovacija i emojija, a mogu također glasovati i što žele da pjevate sljedeće. Postoji i mogućnost grupnog pjevanja, odnosno izvođenja dueta s drugim igračem/pjevačem preko interneta, ali ne u isto vrijeme nego pri igrač pjeva samo svoje stihove pa šalje snimku drugome koji potom pjeva svoj dio.

Što se ponude pjesama tiče, ima tu svega i svačega, od Eltona Jonha, Michaela Jacksona, Abbe, Brune s Marsa, Beatlesa, Sie itd. Igru možete besplatno preuzeti za PC na ovoj poveznici. Za igranje vam je potreban profil na Twitchu.

Označeno sa: ,

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?