HCL.HR

U Humble Indie Bundle 11 dodan Fez i druge igre, pokrenut novi Weekly sale

Renato Pedišić 28.02.2014.   •   0 komentara


U Humble Indie Bundle 11 dodani su Fez, Starseed Pilgrim i Beatbuddy: Tale of the Guardians, a novi Weekly sale diči se simulacijama željezničkog i cestovnog prometa te poljoprivrednim simulatorima.

Humble Indie Bundle 11 ima tri nove igre za BTA cijenu (viša od prosječne). One su se na vaš Humble Bundle račun automatski trebale dodati ako ste već kupili ovaj paket po cijeni višoj od prosječne. Radi se o proslavljenom platformeru Fez, umjetničkoj igri Starseed Pilgrim te o akcijskom platformeru Beatbuddy: Tale of the Guardians.

Trenutna prosječna cijena za ovaj paket od devet igara je 4.57 američkih dolara, ponuda traje još nešto više od 4 dana, a do sada je bundle nabavilo više od 434 000 ljudi.

Druga Humble Bundle rasprodaja je Humble Weekly: Simulators! rasprodaja koja za cijenu “plati koliko želiš” nudi četiri igre – Bridge Project, Trainz Simulator, Euro Truck Simulator te Wildlife Park 3. Ako uplatite više od šest dolara u ponudu se dodaju Pool Nation, Agricultural Simulator: Historical Farming te Agricultural Simulator 2013. Posebna ponuda je napravljena i za simulaciju poljoprivrede Professional Farmer 2014 koju u sklopu ovoga paketa možete dobiti za uplaćenih deset dolara.

Ova ponuda traje još šest dana, a do sada ju je nabavilo 32 569 ljubitelja simulacija.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?