HCL.HR

U novoj igri kreatora Silent Hilla moći ćemo igrati kao pas

Zoran Žalac 10.07.2023.   •   1 komentara


Horror igra Slitterhead dobila je neke nove informacije i kratak prikaz radne verzije koja ukazuje na akcijski gameplay.

Prije 19 mjeseci dočekali smo najavu horor igre Slitterhead, interesantne po tome što na njoj radi jedan od najzaslužnijih ljudi iza originalnog Silent Hilla. Keiichiro Toyama odlučio se vratiti hororu nakon što je otišao iz Sonyja gdje je kreirao Gravity Rush serijal. Međutim, u kratkom prikazu Slitterheada vidimo da će to biti akcijski fokusiran naslov u kojemu od čudovišta ne bježimo već ih nemilice udaramo.

Još jedna stvar koja je potvrđena u novom prikazu igre jest ta da će se Slitterhead igrati s više različitih likova. Štoviše, neće to biti samo ljudski likovi nego ćemo jedan dio igrati i u ulozi psa.

Nažalost, nikakvi dodatni detalji nisu otkriveni pa još uvijek nije poznato kada će se Slitterhead igrati, niti na kojim platformama.

Komentari (1)

  • Gebro_gaming891

    10.07.2023 - 12:24

    U ulozi Shiba Inu psa upravljamo zamkama i čudovištima kako bismo spriječili glavnog lika da prijeđe igru 6 puta i otključa tajni kraj.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?