HCL.HR

U osmom mjesecu spašavamo grad ultra nasiljem u Midnight Fight Express

Stjepan Fikter 11.06.2022.   •   0 komentara


Kombinacija šaketanja, nanošenja ozljeda različitim predmetima te napucavanje vatrenim oružjem je kamen temeljac za Midnight Fight Express.

Gledajući akcijsku stranu, Midnight Fight Express ima sve što jedna akcijska igra treba imati. Tu je šaketanje u Jackie Chan stilu, a tu je i viša razina nasilja jer se mogu koristiti različiti predmeti poput noža, sjekire ili čekića. Sama je okolina također interaktivna pa ćemo moći razbijati glave od zid ili koristiti odčepljivač školjke kako bi očistili ulice.

Treća razina akcije odnosi se na vatreno naoružanje jer će biti i napucavanja, bilo na nogama ili dok smo na vozilima. Sve to nasilje doživjeti ćemo u Midnight Fight Expressu jer smo u ulozi Babyfacea, bivšeg kriminalca koji se je ponovno našao u podzemlju zbog misterioznog drona. Cilj igre je spasiti grad od kriminalnog preuzimanja prije nego izađe sunce.

Najavljena je 41 ručno kreirana razina na kojima ćemo slušati taktove Noisecreama. Za dublje gameplay elemente pobrinut će se nadogradnja našeg lika pa ćemo tako uz unaprjeđivanje vještina, moći si sređivati i obleku. Po završetku misija moći ćemo pokazivati vještine i kroz različite izazove pa ćemo se moći pohvaliti putem online ljestvica koliko brzo eliminiramo protivnike.

Midnight Fight Express igramo od 23. 8. kad igra dolazi na PC, PlayStation, Xbox te Switch, a već je dostupna demo verzija na Steamu.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?