HCL.HR

U planu je stotinu novih karata za Hearthstone

ToxarE 01.10.2014.   •   1 komentara


Nakon uspješne kvazi-ekspanzije Blizzardova kartaška igra dobit će nešto sadržajnije proširenje u kojemu će se naći oko stotinu novih karata.

S obzirom da Hearthstone: Heroes of Warcraft odnedavno broji preko 20 milijuna registriranih igrača, Blizzard zadovoljno trlja ruke i planira sljedeća proširenja za igru. Curse of Naxxramas bio je svojevrsni eksperiment koji je upalio, no za ubuduće Blizzard bi se ipak trebao vratiti klasičnom konceptu ekspanzije. Izjavio je to direktor produkcije Jason Chayes za Polygon, naglasivši kako će fokus proširenja biti primarno na kartama:

„Mislim da ćemo malo izmiješati stvari za sljedeće proširenje koje će nam biti prva ekspanzija. Imat će više novih karata. Govorimo o više od stotinu. Imat ćemo središnju temu koja će ih sve povezati. To će biti sljedeće što dolazi.“

Chayes se osvrnuo i na dugoročni plan te je za neku dalju budućnost Hearthstoneu predvidio sljedeće:

„Postoji ideja da proširimo igru novim modovima u kojima bi igrači mogli igrati na različite načine. To nije nešto za kratkoročan termin nego za nešto dalje u budućnosti jer želimo nadopunjavati modove koji su trenutno prisutni.“

Nešto više detalja o budućim sadržajima za Hearthstone mogli bismo doznati u studenome kada se održava tradicionalni Blizzardov sajam BlizzCon.

Komentari (1)

  • Shitman

    02.10.2014 - 16:07

    Sviđa mi se

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?