HCL.HR

U pripremi Assassin’s Creed: Liberation HD

ToxarE 07.09.2013.   •   3 komentara


Promotivna slika koja je procurila na internet otkriva kako bi prošlogodišnji AC: Liberation mogao dobiti HD reizdanje, a spominju se i neki drugi novi naslovi iz Ubisofta.

Ubisoft bi uskoro trebao održati svoju Digital Day 2013 konferenciju za novinare gdje se očekuje otkrivanje nekih novih, manjih igara ove tvrtke. Najave za dio njih već smo dobili – ranije su najavljeni, između ostalih, Trials Frontier i Child of Light, a sada smo saznali kako bi se njima mogla pridružiti neka zanimljiva imena.

Naime, na Internet je procurila promotivna slika s naslovima igara koje bi trebale biti predstavljene. Najznačajnija imena su dakako ona iz Assassin’s Creed franšize koja nam ukazuju da će prošlogodišnji Liberation za Vitu dobiti HD reizdanje (pretpostavljamo za X360, PS3, možda i PC); te da nas očekuje i Assassin’s Creed: Pirates – potencijalno novi naslov za Vitu ili možda aplikacija za društvene mreže.

Od ostalih naslova zanimljivo je spomenuti EndWar Online – prema svemu sudeći (F2P?) MMO izdanje strateške igre iz 2008. godine; te Rayman Fiesta Run koji nam zvuči kao prikladan naziv igre namijenjene za Xbox One, odnosno Kinect.

Ubisoft nije potvrdio vjerodostojnost slike, no nije ju niti demantirao. Hoćemo li dočekati najave ovih igara ili je ovo samo medijska patka, saznat ćemo uskoro.

Komentari (3)

  • Metalni

    07.09.2013 - 12:05

    Pa, bilo bi lijepo da konačno zaigramo malo i sa nekom ženskicom u ulozi assassina…

  • MattSim

    07.09.2013 - 12:22

    Fiesta Run – kakav kinect, xbox one?!?! Kaj nikad niste culi za Rayman Jungle Run za iOS i Android? Jungle RUN za Origins i Fiesta RUN za Legends.

  • Jkuzma111

    07.09.2013 - 20:34

    ja samo kažem ajmo liberation na pc(daj bože) da odigramo dvije AC igre u kratkom roku

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?