HCL.HR

U razvoju je nova FlatOut igra

Zoran Žalac 09.07.2015.   •   5 komentara


Nakon FlatOuta 3 kojega je poželio zaboraviti baš svatko tko ga je zaigrao, izdavačka kuća Strategy First za 2016. godinu sprema novo oživljavanje te franšize.

Serijal destruktivnog utrkivanja pod nazivom FlatOut svoje je najbolje dane imao u razdoblju između 2004. te 2008. godine dok je na njemu radio studio Bugbear Entertainment. Kad se isti zaputio u nove izazove FlatOut je jednostavno potonuo. Dno dna dotaknuo je 2011. godine s abnormalno lošim trećim dijelom i od tada se za njega više nije čulo.

Međutim, kanadska izdavačka kuća Strategy First uvjerava nas kako serijal nije umro. Za 2016. godinu pripremaju nam tako oživljavanje FlatOuta za koje je angažiran relativno nepoznati francuski studio Kylotonn Entertainment. Direktor Strategy Firsta Emanuel Wall ističe kako je riječ o višemilijunskom projektu u čijem će razvojnom procesu biti uključeni i fanovi. Drugim riječima – igra će vjerojatno ciljati na Kickstarter kampanju.

Bilo kako bilo, ako vam je do destruktivnog utrkivanja s različitim ludorijama, tvorci originalnog FlatOuta trenutno rade na sličnom naslovu zvanom Wreckfest. Zadnji put kada smo ga zaigrali djelovao je dosta obećavajuće.

Komentari (5)

  • IaMarmageddoN

    09.07.2015 - 11:22

    Nisam igrao FlatOut 3 igru, vrtjelo mi se i više nego dovoljno od vaših videa i to mi je bilo dovoljno da znam da ju ne kupujem. Međutim, ako naprave pravu stvar, zašto da ne? Možda ću je i zaigrati.

  • Darth Revan

    09.07.2015 - 17:43

    Ovo više liči na Destruction Derby (koji mi je inače bio jedna od omiljenih igara na PSone) nego na Flatout. Ovo čekam već duži period. Flatout mi je nekako uvijek bio samo kao nešto lošija zamijena za Destruction Derby.

  • GizdaviApolon

    10.07.2015 - 04:27

    Kupio sam si flatout 3 na steam i nikad nisam zaigrao

  • bobrock55

    @beowulf112, 10.07.2015 - 10:02

    jedini destruction derby kojeg sam ja igrao bio je destruction derby raw na ps1 , i to mi je bilo bezveze. Flatout je jako dobar. Čak sam i Flatout 3 prošao cijeloga 😀 iako je on još gori od toga DD-a na ps1, lakši je

  • Darth Revan

    @beowulf112, 10.07.2015 - 17:05

    Tog se dijele slabo i sjecam, najvise sam igrao DD2 (onako po sjecanju ujedno i najbolji DD meni) i tu sam utukao prilicno vremena. A sad ovo koja je igra bolja, sve je stvar ukusa. A ovaj mi Wreckfest djeluje nesto kao kombinacija najboljeg iz dva svijeta. I ako kazem ove trke i arene sto sam pogledao na youtube me najvise podsjecaju na DD.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?