HCL.HR

Ubisoft dodaje nove naslove na Uplay

Stjepan Fikter 20.02.2013.   •   2 komentara


Ubisoft je odlučio proširiti ponudu naslova na svojoj distribucijskoj platformi Uplay tako što će dodati igre od izdavača poput EA, Warner Bros. i mnogih drugih.

Steam dobiva još jednoga ozbiljnijeg konkurenta na polju digitalne distribucije igara. Novi igrač koji će pokušati uzeti komad kolača na tržištu biti će Ubisoftov Uplay, servis koji već ima preko 50 milijuna korisnika, a čija je ponuda igara postala bogatija utoliko da sada i možemo pričati o nekakvoj konkurentnosti s već etabliranim servisima poput Origina i Steama. Između ostalog i možda najzančanije – ponuda Uplaya sada je bogatija za EA-ove igre, dok su istovremeno Ubisoftovi naslovi sada dostupni u ponudi EA-ova Origina. Točnije, Europljani će moći od 22. veljače na Originu kupiti Assassin’s Creed 3 i Far Cry 3.

Direktorica Uplaya Stephanie Perotti pojašnjava: “Imamo oko 15 partnera koji će ponuditi oko 25 do 30 naslova za početak prodaje. Radimo na ovome već neko vrijeme. Pokrenuli smo Uplay trgovinu i htjeli smo biti sigurni da smo ponudili dobro iskustvo od početka prodaje te smo zbog toga radili na tehničkoj strani kao i na pregovaranju s partnerima. Mislimo da je tajming dobar nakon što su izašli jaki PC naslovi iz Ubisofta i naših partnera.”

Ostali izdavači i developeri čije će se igre naći na Uplayu su: 1C Softworks, bitComposer Games, Bohemia Interactive, Encore Software, Focus Home Interactive, Freebird Games, Iceberg, Nordic Games, Paradox Interactive, Recoil Games, Robot Entertainment, Telltale Games i Torn Banner Studios.

Povodom ovog značajnog proširanja ponude na Uplayu, imate priliku do četvrtoga ožujka kupiti bilo koju igru čija se cijena kreće od 19,99€ na više i dobiti ćete digitalni primjerak jedne od ponuđenih igara, a to su: Driver San Francisco, From Dust, Might & Magic Heroes VI, Rayman Origins, The Settlers 7 i World in Conflict.

Komentari (2)

  • LocDog

    20.02.2013 - 16:50

    Kako mi idu na zivce ovi servisi…. Na kraju ces imat 10 raznih acc i sifri da igras 10 igri….

  • Aves

    @Zeus_CM, 21.02.2013 - 12:49

    Upravo ovo. Neka se svi dogovore i imaju jedan takav i gotovo! I onda možda tabove na istom servisu, za različite izdavače, ovo nije normalno! -.-

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?