HCL.HR

Ubisoft otkrio MMO racing igru The Crew

nebel 11.06.2013.   •   1 komentara


The Crew je MMO open-world racer, stiže na Xbox One, PS4 te PC početkom sljedeće godine, a napravljen je s ciljem da nikada ne vozimo sami.

Ubisoft je na svojoj E3 konferenciji i službeno otkrio igru o kojoj smo načuli dosta šuškanja – online open-world racing naslov The Crew. Razvija je Ivory Tower, studio koji su osnovali ključni Test Drive Unlimited developeri, zajedno s Ubisoft Reflectionsom (Driver: San Francisco), a trebala bi izaći početkom 2014. godine za Xbox One, PS4 te PC.

“Čitava igra napravljena je s društvenim, grupnim te co-op igranjem na umu. Xbox 360 i PS3 su nam donijeli HD grafiku, a nova generacija donosi veći fokus na community te društvene značajke”, objasnio je kreativni direktor Julian Gerighty. The Crew će sadržavati online reinkarnaciju SAD-a, po kojem će igrači infiltrirati kriminalne organizacije u različitim gradovima. Igrin svijet će konstantno biti online i trebao bi poprilično izbrisati linije između single-player, multiplayer te co-op modova.

Imali smo priliku vidjeti demo prezentaciju u kojoj su četiri različita igrača vozili po četiri različita grada, a na kraju su nam pokazali kako igra ne treba lobby jednostavnim prebacivanjem u co-op utrku u Miamiju.

Komentari (1)

  • Bulskvit

    11.06.2013 - 14:19

    Ajde neka, napokon nešto ovakvo. Definitivno ću kupiti! 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?