HCL.HR

Ubisoft potvrdio ovogodišnju E3 konferenciju

Stjepan Fikter 16.04.2014.   •   4 komentara


Francuski izdavač pozvao je medije da i ove godine prate njihovu konferenciju koja će se održati 9. lipnja po američkom vremenu, odnosno u ponoć 10. lipnja po našem.

Bez iznenađenja Ubisoft i za ovogodišnju E3 konferenciju priprema prezentaciju za medije te vrlo vjerojatno i za ostale smrtnike koji će moći pratiti predstavljanje novih igara putem prijenosa uživo. Konferencija će se odvijati 9. lipnja u 15 sati po pacifičkom vremenu, odnosno u ponoć s 9. na 10. lipnja po našem vremenu.

Kako je već otkriveno ranije da se radi na Assassin’s Creed: Cometu te Assassin’s Creed: Unityu, možemo očekivati predstavljanje ovih igara kao i otkrivanje novih informacija za Tom Clancy’s The Division, a možda saznamo i nešto o Beyond Good & Evil 2. Budući da Ubisoft koristi E3 i za najavljivanje novih igara, možda nas opet iznenade kao što su nas iznenadili s Watch Dogsima te The Divisionom prije dvije odnosno godinu dana.

Ranije ovog mjeseca, EA je također potvrdio svoje prisustvo na E3 sajmu te će njihova konferencija također biti održana 9. lipnja, samo u 13 sati po pacifičkom vremenu (22 sata po našem). Od EA-a isto možemo očekivati prijenos uživo iz Shrine Auditoriuma. Nadamo se da ćemo na njihovoj ovogodišnjoj konferenciji saznati nove informacije za Star Wars: Battlefront, a isto tako ne bi bilo loše vidjeti pokoji novi IP.

Ovogodišnji E3 odvijat će se od 9. do 12. lipnja, a kako su nove konzole na tržištu, vjerujemo da nas čekaju neke velike nove igre.

Komentari (4)

  • IaMarmageddoN

    16.04.2014 - 13:38

    Moram jednom otići na taj E3. Izgleda sve bolje iz godine u godinu!

  • Marac Marko

    16.04.2014 - 15:01

    Ovaj E3 vjerujem će biti jedan od boljih, strke oko novog herdvera su završile, i sada će se sve svesti samo na softver.. Ako me pamet dobro služi još davno je Ubi.. izjavio da će E3 2014 za njih biti jedan od najvećih zadnjih godina, da spremaju još par nenajavljenih igri uz CREW i DIVISION, biti će zanimljivo. 🙂

  • goldfinger

    16.04.2014 - 16:04

    Da,bilo bi dobro to otići vidjeti…

  • Red Falcon 2

    16.04.2014 - 17:42

    To je, na veliku jad i žalost, samo za novinare i ljude koje rade u industriji.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?