HCL.HR

Ugašena Kickstarter kampanja za Shadow of the Eternals

ToxarE 05.06.2013.   •   3 komentara


Kickstarter kampanja za obećavajuću akcijsku avanturu Shadow of the Eternals više nije aktivna, ali će biti ponovno lansirana za nekoliko tjedana uz neke zanimljive vijesti.

Financiranje igre Shadow of the Eternals bio je prilično čudan pothvat. Govorimo u prošlom vremenu jer su dvije kampanje za prikupljanje novca za razvoj iznenadno ugašene, a samo će se ona na Kickstarteru ponovno aktivirati. Naime, razvojni tim Precursor Games prvo se odlučio na vlastitu kampanju preko službene stranice i PayPala; no naposljetku je zaobišao neke prepreke i pokrenuo drugu kampanju na Kickstarteru.

Međutim, nijedna kampanja nije bila naročito uspješna – Shadow of the Eternals na pola je puta uspio skupiti svega oko 285 tisuća dolara od zacrtanih milijun i 350 tisuća dolara. S obzirom da su iz tima najavili kako igra neće biti dovršena ako ne prikupi dovoljno sredstava, sudbina iste postala je neizvjesna. Ipak, čini se kako se u toj situaciji dogodio neki obrat jer je Kickstarter kampanja „pauzirana“, a novci prikupljeni putem PayPala vraćeni donatorima.

U Precursor Gamesu najavljuju kako će krenuti s novom Kickstarter kampanjom za nekoliko tjedana, kada ćemo vidjeti kakve su im se to nove mogućnosti otvorile u razvoju igre. Moguće je kako je tim našao novi izvor financiranja s kojim će igru učiniti boljom nego je prvotno planirano, ali za potvrdu toga morat ćemo pričekati još neko vrijeme. U bilo kojem slučaju, čini se kako još uvijek ima šanse za Shadow of the Eternals.

Komentari (3)

  • Adam Jensen

    05.06.2013 - 15:09

    Šteta, čini se da bi igra bila kvalitetna. Nadam se da će ipak iskombinovat nešto

  • Disc0

    05.06.2013 - 16:41

    vjerovatno je N uletio s lovom 😉

  • nnnnn99

    10.06.2013 - 13:44

    Nažalost 🙁

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?