HCL.HR

Ugrabite Alien: Isolation na velikom popustu kroz Seginu Steam rasprodaju

Igor Belan 26.03.2015.   •   3 komentara


Ovaj vikend je Segin vikend na Steamu, a izdavač je srušio cijene svojih popularnih naslova do 75 posto. Alien: Isolation se ističe iz ponude, ali provjerite što se još nudi.

Od sad pa sve do ponedjeljka Sega ima veliku rasprodaju na Steamu tijekom koje neke od njihovih najvećih PC hitova možete ugrabiti za cijene niže i do 75 posto. Iz ponude se ponajviše ističe Alien: Isolation za 13 eura (umjesto 50 eura), ali tu je i brdo zanimljivih strateški naslova iz Segine bogate biblioteke – serijali poput Company of Heroes, Total War i Warhammer su isto na popustu.

Za one koji se Sege sjećaju kao giganta gaming industrije 90-ih godina, tu je i poseban bundle s čak 96 starijih i novijih igara, koji umjesto 327,47€ ovog vikenda košta svega 69,99€. Vidite nešto što vam se sviđa? Probajte taj Binary Domain, kažem vam.

Komentari (3)

  • KhorneFlake

    26.03.2015 - 18:55

    Ali… Binary Domain je na samo 50% sada… Već skoro pola ove liste imam, uključujući sve Dawn of War i Company of Heores naslove (i sve DLC-ove za ove). O Alien Isolation sam razmišljao, ali ako uzmem neku noviju Radeonku ionako ću dobiti kodove za 3 igre među kojima je i ova igra, tako da ovako preskačem. Footbal Manager sam razmišljao da poklonim prijatelju za rođendan, ali znam trejdera koji mi je može dati dosta povoljnije nego u ovoj ponudi.

  • maxim.x

    26.03.2015 - 19:45

    Mene je isto taj Binary Domain jako ugodno iznenadio, takoder ga svakako preporucujem 🙂

  • Joysticqued_Potato

    26.03.2015 - 21:05

    Ne znam… Ugrabio sam napokon Borderlands 2 i BioShock Infinite na 2K popustu. Sad mi žao ponovno dat pare 😀

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?