HCL.HR

Ugrabite besplatni Borderlands: The Pre-Sequel uz kupnju novih Nvidia grafičkih kartica

ToxarE 15.08.2014.   •   1 komentara


Nvidia nastavlja dijeliti besplatne igre uz nove modele svojih grafičkih kartica, a u najnovijoj ponudi čeka vas besplatan Borderlands: The Pre-Sequel.

Ako planirate osvježiti svoju konfiguraciju s novom grafičkom karticom, a u isto vrijeme ciljate igrati Borderlands: The Pre-Sequel kada izađe ovog listopada, Nvidia vam ima nešto za poručiti.

Od jučer je na hrvatskom tržištu aktualna akcija u sklopu koje možete dobiti besplatan primjerak novog Borderlandsa ako se odlučite za kupnju Nvidia GeForce GTX Titan, 780 Ti, 780 ili 770 grafičke kartice. Sama igra je i dodatno optimizirana za rad s grafičkim karticama iz Nvidije.

“Ukoliko imate NVIDIA grafičku karticu visokih performansi, Borderlands: The Pre-Sequel će vam ponuditi specijalne efekte specifične za tako moćan hardver koji uključuju fenomenalni weapon impact, cryo eksploziju i komadiće leda koji lete okolo uz realistične simulacije tkanina i tekućine koje me uvijek oduševe, ma koliko puta ih vidio”, izjavio je Randy Pitchford, CEO i predsjednik tvrtke Gearbox Software.

Sama igra je dobila i novi trailer ovih dana, pogledajte ga ispod.

Borderlands: The Pre-Sequel stiže 17. listopada na europsko tržište, a osim za PC u Windows, Mac i Linux izdanju, bit će dostupan i za PlayStation 3 te Xbox 360 konzole.

Komentari (1)

  • SickyRitt

    15.08.2014 - 14:57

    Ja kupio novu prije mjesec dana /facepalm …

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?