HCL.HR

Ugrabite dobar cyberpunk naslov za siću na Steamu

Igor Belan 18.03.2015.   •   4 komentara


Nova akcija na Steamu reže cijene zanimljivih igara cyberpunk tematike za do 80 posto. Crysis, Deus Ex i ekipa dostupni su za vrlo niske cijene.

Fanovi cyberpunka i PC gaminga došlo je vaše vrijeme. Na Steamu je u tijeku akcija u sklopu koje su igre cyberpunk tematike snižene za do 80 posto.

Naslovi kao Binary Domain, Deus Ex Human Revolution, Far Cry 3: Blood Dragon i mnogi drugi dostupni su za manje od 5 eura, a osim takvih naslova koji su već neko vrijeme na tržištu, nudi se i pokoje novije izdanje kao Dreamfall Chapters s 30% nižom cijenom.

Provjerite cijelu ponudu na Steamu i javite nam u komentarima ako ste što kupili. Ja ću za kraj samo nastaviti osobnu tradiciju da preporučim Binary Domain kad god se negdje spomene.

Komentari (4)

  • KhorneFlake

    18.03.2015 - 16:56

    Jedino što mi je još na ovoj listi ostalo da uzmem, a da me interesuje, jeste Transistor. I možda još Blood Dragon. Već imam Deus Ex Human Revolution, Crysis 2, Mirror's Edge, System Shock 2, a prijatelj mi je ranije poklonio Mars War Logs.

    • Ementaler

      @KhorneFlake, 18.03.2015 - 17:04

      A Binary Domain ništa? 🙂

    • KhorneFlake

      @KhorneFlake, 18.03.2015 - 17:29

      Tsk, jedva stižem da odigram i ovo što imam. Možda uzmem ovo na GreenManGaming-u sledeći put, imam nešto love u dolarima tamo od ačivmenta sa Playfire-a. Odigrao sam igru već, nije loše, napucavanje je dobro, ali nije nešto što mi se prelazi više puta. Online mod koji bi mi uzeo dodatno vrijeme brzo će zamrijeti ponovo i nakon ove rasprodaje, i sami ste naveli da je igra tragično nepopularna (plus ne znam da li su i navedeni tehnički problemi ispravljeni u međuvremenu), a samo šačica prijatelja ima igru, od čega možda jedan bi bio zainteresovan.

    • Ementaler

      @KhorneFlake, 18.03.2015 - 17:39

      Ma za ove novce je super kao sp iskustvo, mp nula bodova kao što i sam kažeš.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?