HCL.HR

Ugrabite The Stanley Parable u Humble Jumbo Bundle 4

Stjepan Fikter 22.07.2015.   •   0 komentara


U novom paketu igara po pristupačnim cijenama ima za svakoga ponešto. Od platformiranja i ubijanja demona pa do taktiziranja i svemirske gradnje.

Humble Bundle ekipa predstavila je četvrtu Jumbo ponudu u kojoj se trenutačno nalazi sedam naslova. Princip kupnje igara po kojemu su poznati i dalje je isti – za jedan dolar svoju Steam knjižnicu možete obogatiti s platformerom Outland – Special Edition, fantasy strategijom Fallen Enchantress: Legendary Heroes i 2D shooterom Mercenary Kings.

Svi koji plate više od prosjeka koji je trenutačno 4.54 dolara još će dobiti Endless Space – Emperor Edition u kojemu osvajate svemirska prostranstva, a moći će se i družiti s Naratorom u The Stanley Parable. Tu je još i The Incredible Adventures of Van Helsing II koji će se svidjeti ljubiteljim ARPG igara u stilu Diabla, a kasnije će biti predstavljeno još nekoliko igara.

Za kraj, oni koji plate 18 ili više USD dobit će se mogućnost svemirske gradnje i održavanja unutar naslov Space Engineers koji je još uvijek u Steam Early Accessu.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?