HCL.HR

Unatoč brojnim problemima, WW2 pucačina Days of War uskoro napušta Early Access

Hrvoje Smoljić 14.08.2019.   •   1 komentara


Iako izgleda obećavajuće, Days of War je WW2 multiplayer pucačina čiji bi je mukotrpan, dugotrajan i netransparentan proces izrade unaprijed mogao osuditi na propast.

Ako se netko uopće sjeća, Days of War je kompetitivna online multiplayer pucačina za čiju je izradu proivzođač ekstenzivno koristio crowdfunding. Unatoč eksplozivnom početku i značajnoj količini prikupljenih sredstava, rad na igri nije tekao glatko.

Igrina Steam stranica, gdje se ista nalazi u Early Accessu najbolji je pokazatelj toga. Osim dugačkih pauza između ažuriranja i objava, proizvođač je u jednom trenutku naizgled napustio igru da bi se danas oglasio s velikom najavom.

Nakon osam mjeseci zatišja, proizvođač je najavio kako je našao izdavača za igru te kako je zadovoljan njenim trenutnim stanjem. U narednih će nekoliko mjeseci pojačati marketinške aktivnosti kako bi je mogao uspješno lansirati početkom 2020. godine.

Kada (i ako) igra tada izađe, trebala bi donijeti preko 12 mapa temeljenih na stvarnim lokacijama u Italiji, Africi i istočnoj fronti. Igrači će moći izabrati jednu od četiri frakcije te se uz pomoć preko 60 različitih oružja obračunati s do 32 igrača. Hoće li imati uspješno lansiranje ili je unaprijed osuđena na propast – procjenite sami, a u tome vam možda pomogne i službeni trailer:

Komentari (1)

  • Dabl Dzi

    15.08.2019 - 00:28

    Izgleda zanimljivije od BF V

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?