HCL.HR

Oznaka: WW2 igre

Gaming kalendar: Medal of Honor: Frontline (2002.)

Zoran Žalac 29.05.2018.

Na današnji dan, prije točno šesnaest godina, lansirana je jedna od ponajboljih WW2 pucačina prije ere Call of Dutyja.

Pucačina Day of Infamy regrutira PC igrače za vikend besplatnog igranja

Zoran Žalac 26.04.2018.

Ovoga vikenda na Steamu će se besplatno moći igrati Day of Infamy, realistična pucačina s tematikom drugog svjetskog rata.

WW2 pucačina Post Scriptum uzela je nekoliko ideja battle royale žanra

Zoran Žalac 23.04.2018.

Ako vas groznica virtualnog ratovanja u 2. svjetskom ratu još uvijek nije pustila, ovoga proljeća stiže Post Scriptum, nova WW2 pucačina s fokusom na realističnost.

HCL VideoZaigrali smo novu WW2 pucačinu Battalion 1944, je li bolja od Call of Dutyja?

Igor Belan 22.01.2018.

Battalion 1944 zaigrali smo u ranoj beta verziji koju su Kickstarter donatori i mediji mogli isprobati ovog vikenda – pogledajte kako redamo headshotove i dijelimo prve dojmove o ovom zanimljivom WW2 FPS-u koji obećava povratak korjenima žanra.

HCL VideoIgramo Wolfenstein 2 (EP3): Probat ću sa sjekirom!

Igor Belan 09.11.2017.

Iako sam dobio brutalno snažni Dieselkraftwerk što puca užarene granate, u novoj epizodi Wolfensteina 2 pokušavam očistiti vlastitu podmornicu od nacista s dobrom, starom sjekirom. Pogledajte kako je to prošlo…

HCL VideoPogledajte kako ubijam nacističke zombije uz pratnju poznatih glumaca u Call of Dutyju WWII

Igor Belan 08.11.2017.

Call of Duty je svake godine paket s tri glavna moda – singleplayer, multiplayer i co-op. Ove godine u co-op segmentu vraćaju nam se zombiji, a budući da se radi o WWII igri – naravno da se radi o neživim nacistima. Evo kako je prošao moj prvi pokušaj da ih sve porokam u suradnji s nekim poznatim glumcima.

HCL VideoKakav je Call of Duty WW2 multiplayer?

Igor Belan 06.11.2017.

Pogledajte kako prolazimo kroz sve nove “fore” u Call of Duty WWII multiplayeru, objašnjavamo kako rade i pokušavamo dati gol u totalno kolofdjutijevskoj verziji američkog nogometa.

HCL VideoIgramo Wolfenstein 2 (EP2): Najbrutalnije oružje ikada

Igor Belan 04.11.2017.

Pogledajte kako pretvaramo ljude i robote u čevapčiće pomoću napredne nacističke vojne tehnologije u alternativnom svijetu Wolfensteina 2, gdje nacisti vladaju Zemljom, a naš pokret otpora upravo je izgubio važnu članicu. Kakva igra!

HCL VideoIgramo Call of Duty WW2 singleplayer: je li ovo WW2 igra kakvoj smo se nadali?

Igor Belan 03.11.2017.

Call of Duty WW2 nam je u rukama, a odmah vam donosimo i prvi video komentar snimam na maksimalnim detaljima PC verzije. Pogledajte prvih 20-ak minuta singleplayer kampanje uz moje nadasve ozbiljne komentare i recite nam – djeluje li vam ovo kao WW2 igra kakvoj ste se nadali?

Besplatno uletite u okruženje Drugog svjetskog rata uz Day of Infamy

Petra Rukav 12.10.2017.

Tvorac Insurgencyja poziva vas da provedete besplatan vikend uz Day of Infamy, PC ekskluzivu koja se vraća u razdoblje Drugog svjetskog rata. Ne napuštajte svoje suborce.

RAID: World War II predstavio svoj gameplay uz dozu Monty Python humora

Zoran Žalac 14.09.2017.

U novom traileru za domaću igru RAID: World War 2 Hitler prima prijeteće pismo u kojemu mu lopovi prijete da će pokrasti čitav Treći Reich.

HCL VideoPogledajte kako se igramo 2. svjetskog rata u beti novog Call of Dutyja

Igor Belan 26.08.2017.

Call of Duty WW2 beta je stigla na PS4! Bacite s nama prvi pogled na multiplayer dio igre dok igramo potpuno novi War mode i pokušavamo prebaciti tenk preko mosta… koji smo sami izgradili. Čekićem!

Evo čime ćemo se zagrijavati u Call of Duty WW2 Headquartersu

Zoran Žalac 23.08.2017.

Activision je lansirao trailer kojim nam pokazuje kakve nas sve aktivnosti čekaju u novom Headquarters lobbyju prije odlaska u mrežne obračune.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?