HCL.HR

Oznaka: WW2 igre

WW2 pucačina Post Scriptum uzela je nekoliko ideja battle royale žanra

Zoran Žalac prije 1 dan

Ako vas groznica virtualnog ratovanja u 2. svjetskom ratu još uvijek nije pustila, ovoga proljeća stiže Post Scriptum, nova WW2 pucačina s fokusom na realističnost.

HCL VideoZaigrali smo novu WW2 pucačinu Battalion 1944, je li bolja od Call of Dutyja?

Igor Belan 22.01.2018.

Battalion 1944 zaigrali smo u ranoj beta verziji koju su Kickstarter donatori i mediji mogli isprobati ovog vikenda – pogledajte kako redamo headshotove i dijelimo prve dojmove o ovom zanimljivom WW2 FPS-u koji obećava povratak korjenima žanra.

HCL VideoIgramo Wolfenstein 2 (EP3): Probat ću sa sjekirom!

Igor Belan 09.11.2017.

Iako sam dobio brutalno snažni Dieselkraftwerk što puca užarene granate, u novoj epizodi Wolfensteina 2 pokušavam očistiti vlastitu podmornicu od nacista s dobrom, starom sjekirom. Pogledajte kako je to prošlo…

HCL VideoPogledajte kako ubijam nacističke zombije uz pratnju poznatih glumaca u Call of Dutyju WWII

Igor Belan 08.11.2017.

Call of Duty je svake godine paket s tri glavna moda – singleplayer, multiplayer i co-op. Ove godine u co-op segmentu vraćaju nam se zombiji, a budući da se radi o WWII igri – naravno da se radi o neživim nacistima. Evo kako je prošao moj prvi pokušaj da ih sve porokam u suradnji s nekim poznatim glumcima.

HCL VideoKakav je Call of Duty WW2 multiplayer?

Igor Belan 06.11.2017.

Pogledajte kako prolazimo kroz sve nove “fore” u Call of Duty WWII multiplayeru, objašnjavamo kako rade i pokušavamo dati gol u totalno kolofdjutijevskoj verziji američkog nogometa.

HCL VideoIgramo Wolfenstein 2 (EP2): Najbrutalnije oružje ikada

Igor Belan 04.11.2017.

Pogledajte kako pretvaramo ljude i robote u čevapčiće pomoću napredne nacističke vojne tehnologije u alternativnom svijetu Wolfensteina 2, gdje nacisti vladaju Zemljom, a naš pokret otpora upravo je izgubio važnu članicu. Kakva igra!

HCL VideoIgramo Call of Duty WW2 singleplayer: je li ovo WW2 igra kakvoj smo se nadali?

Igor Belan 03.11.2017.

Call of Duty WW2 nam je u rukama, a odmah vam donosimo i prvi video komentar snimam na maksimalnim detaljima PC verzije. Pogledajte prvih 20-ak minuta singleplayer kampanje uz moje nadasve ozbiljne komentare i recite nam – djeluje li vam ovo kao WW2 igra kakvoj ste se nadali?

Besplatno uletite u okruženje Drugog svjetskog rata uz Day of Infamy

Petra Rukav 12.10.2017.

Tvorac Insurgencyja poziva vas da provedete besplatan vikend uz Day of Infamy, PC ekskluzivu koja se vraća u razdoblje Drugog svjetskog rata. Ne napuštajte svoje suborce.

RAID: World War II predstavio svoj gameplay uz dozu Monty Python humora

Zoran Žalac 14.09.2017.

U novom traileru za domaću igru RAID: World War 2 Hitler prima prijeteće pismo u kojemu mu lopovi prijete da će pokrasti čitav Treći Reich.

HCL VideoPogledajte kako se igramo 2. svjetskog rata u beti novog Call of Dutyja

Igor Belan 26.08.2017.

Call of Duty WW2 beta je stigla na PS4! Bacite s nama prvi pogled na multiplayer dio igre dok igramo potpuno novi War mode i pokušavamo prebaciti tenk preko mosta… koji smo sami izgradili. Čekićem!

Evo čime ćemo se zagrijavati u Call of Duty WW2 Headquartersu

Zoran Žalac 23.08.2017.

Activision je lansirao trailer kojim nam pokazuje kakve nas sve aktivnosti čekaju u novom Headquarters lobbyju prije odlaska u mrežne obračune.

Call of Duty: WWII izgleda krvavo i eksplozivno u najavi beta testa

Zoran Žalac 14.08.2017.

Još jedan trailer koji prikazuje multiplayer akciju u CoD: WW2 potvrđuje ono što smo slutili – CoD se vraća ratovanju starog kova i ta nas promjena definitivno uzbuđuje.

Call of Duty: WWII smjestit će nas i u nacističku odoru

Zoran Žalac 10.08.2017.

Doznali smo kakve nas misije čekaju u nadolazećem Call of Dutyju, a za oko nam je zapela jedna u kojoj ćemo igrati kao Nacist.

Domaća igra o pljačkanju u 2. svjetskom ratu dobila je datum izlaska

Zoran Žalac 10.08.2017.

RAID: World War II, igra hrvatskog tima Lion Game Lion, pokušat će osvojiti tržište prije nego se na njemu nađe novi nastavak Call of Dutyja.

Call of Duty: WW2 Valor Edition donosi brončani kipić za vašu gaming vitrinu

Zoran Žalac 05.08.2017.

Otkriven je sadržaj kolekcionarskog izdanja nove Call of Duty igre uz koje ćete dobiti brončanu statuu s vojnicima u napadu na obalu Normandije.