HCL.HR

Uncharted: Legacy of Thieves uvažit će vam osvojene trofeje na PlayStationu 4

Zoran Žalac 25.01.2022.   •   5 komentara


Sony je objavio nekoliko novih detalja o tehnikalijama Uncharted: Legacy of Thieves kolekcije. Ima dobrih i manje dobrih vijesti.

Uncharted: Legacy of Thieves Collection na PlayStationu 5 izlazi ovoga petka i poznati su nam gotovo svi tehnički detalji tog remastera. O izvedbi smo već pisali ranije, a sada je pak otkriveno da će kolekcija podržavati snimljene pozicije iz verzija za PlayStation 4 konzolu.

U paketu s time ide i podrška za trofeje, što znači da će vam Legacy of Thieves priznati sve ranije osvojene trofeje iz Uncharteda 4 i The Lost Legacyja na PlayStationu 4. Doduše, priznat će vam jedino ako imate snimljene pozicije sačuvane negdje na disku ili u oblaku.

Nadalje, potvrđeno je kako kupci Uncharted: Legacy of Thievesa iz Hrvatske neće dobiti besplatnu kino ulaznicu za premijeru filma Uncharted kao kupci na području Amerike.

Što se procesa nadogradnje tiče, svi vlasnici Uncharteda 4 ili The Lost Legacyja moći će za 10 eura nadograditi te igre na Uncharted: Legacy of Thieves Collection od 28. 1. Oni koji su dobili Uncharted 4 preko PS Plusa neće imati opciju nadogradnje. Ako Uncharted 4 za PS4 imate u fizičkom izdanju (na disku), nakon nadogradnje na PS5 verziju taj će vam disk i dalje biti potreban za svako preuzimanje i igranje digitalne verzije Legacy of Thieves Collection.

Označeno sa: ,

Komentari (5)

  • kebbab

    25.01.2022 - 15:24

    Pa dobro sad onih 6,60€ za kartu nije skupo. Vi bi sve imali besplatno. Pitanje je je li to uopće izvedivo jer cjene nisu iste u svim državama.

  • Srpski Gameplay

    25.01.2022 - 16:52

    Nisam shatio, ako imam igru na disku nadogradnja na PS5 je besplatna je li tako?

    • Iceman73

      @Srpski Gameplay, 25.01.2022 - 17:34

      Sorry,al ne jbg…treba platiti 10 eura

  • slismis

    25.01.2022 - 17:59

    Kako imam disk došlo bi me 10 eura još 3 igre koje nisam igrao. Ne znam kakav će biti remaster tih starih na Ps5 ali svejedno meni jako isplativo

  • StJimmy90

    25.01.2022 - 22:37

    Moram se pohvaliti da minje Lost legacy prva platina, a uncharted 1, 2, i 3, druga, treca i cetvrta platina. Zao mi je zbog cetvorke, ali online trofeje ne skupljam, a i onaj speedrun mi ne pada na pamet.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?