HCL.HR

Horor igra Until Dawn dobit će preradu za PlayStation 5 i PC

Zoran Žalac 01.02.2024.   •   6 komentara


Glasine su bile točne – Until Dawn stiže na PlayStation 5 i PC. Kultna horor avantura dobit će svoju preradu s dodatnim sadržajima i poboljšanom prezentacijom.

Ljubitelji horora dobit će novu verziju nekadašnje hit igre Until Dawn. Poboljšano izdanje igre u pripremi je za 2024. godinu i rađeno je u Unreal Engineu 5. Igra će samim time izgledati ljepše s poboljšanim animacijama i raytracing sjenama, a zvučat će bolje uz 3D zvuk.

Iako iz Sonyja nisu naglasili je li ovo remaster ili prerada, igru ćemo ipak svrstati u potonju  kategoriju. Naime, najavljeno je kako će imati i dodatne sadržaje u vidu novih predmeta za skupljanje, novih okoliša za istraživanje te ponešto izmijenjenog rasporeda sekvenci u samoj priči.

Komentari (6)

  • Tommygun

    01.02.2024 - 10:28

    Presao sam je na ps4 uzduz i poprijeko sto se kaze.. Tako da nevjerujem da cu je uzimati za peticu,makar je igra kao i prica odlicna!

    • MAJSTOR RINGO

      @Tommygun, 01.02.2024 - 11:36

      Nisam bas uzdus i popreko, samo sam je jednom zavrsio. Ono sto sam video bogami izgleda mnogo lepse, logicno jer se radi u drugom enginu(ue5). Plus su dodati jos nove oblasti sa istrazivanje, predmeti itd…. I ovo ide vise prema rimejku nego pukom portu ili remasteru.
      Tako da izgleda da ce ovo kostati dosta vise nego 10$. Kao sto amo ocekivali. Ne znam da li ce uopste moci upgrejdati mi koji imamo igru. Vise mislim da ce se prodavati kao zasebna igra, nesto slicno kao TLOU part 1.
      U tom slucaju nek se J°BU….

  • PsyBorG6of9

    01.02.2024 - 18:20

    Naporni su vise, presao sam Until Dawn u svim mogucim kombinacijama zavrsetaka na ps4, jedva cekam da ju kupim za ps5 po samo 80oira i prijavim se u jednu kliniku u Vrapcu…. Sta je Sony, ponestalo ideja i para za neki kvalitetan, novi naslov?

  • Chimichangas

    02.02.2024 - 08:50

    to mi je bila prva igra kad sam uzeo ps4, bila mi je super. No iskreno ne vidim potrebu za remasterom, i tad je izgledala dobro.

  • funky0308

    02.02.2024 - 09:25

    Ja jedva cekam PC verziju, odigrao sam igru dva, tri puta na PS4 ali bez obzira na to, PC verzija se ceka. Ne znam sto cekaju sa Uncharted collection i TLOU2 za PC, doci ce i to sigurno, samo se nesto odugovlaci s time. Komentare tipa – ja sam odigrao na PS4 pa ne kuzim kome ovo treba nema smisla ni komentirati, valjda kontate da ste jedini na ovoj planeti pa ako ste vi siti to je to?!

  • Mrkvicaa

    02.02.2024 - 10:35

    Dobro je šta sony ojačaje igre sa
    izdavanjem na PC.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?