HCL.HR

Update za Vitu donio korištenje browsera tijekom igre

Renato Pedišić 20.11.2012.   •   2 komentara


Devet mjeseci nakon europskog izlaska Vite ta je handheld konzola napokon dobila nadogradnju koja je ispravila jedan od njenih osnovnih problema.

Kada smo radili pregled softvera i osnovnih funkcija PlayStation Vite, u startu smo zamijetili kako je jedan od njenih najvećih problema upravo nemogućnost paralelnog igranja i korištenja internetskog pretraživača. Upravo je taj problem uz nekolicinu drugih ispravljen u trenutno najnovijoj nadogradnji firmwarea za Vitu s kojom je njen softver ujedno dobio i oznaku 2.00.

Takve je sretne vijesti za vlasnike Vite objavio sam Shuhei Yoshida, šef Sony Worldwide studiosa, koji je tvitao sljedeće: “Jedna dobrodošla promjena u sutrašnjoj PS Vita Firmware 2.0 nadogradnji bit će to da internetski pretraživač postaje “mala aplikacija” pa nećete morati izlaziti iz igara kako biste ga koristili.”

A osim što postaje mala aplikacija pretraživač će postati znatno brži pa ako se tko i dalje premišlja oko kupnje Vite, ovo bi mu moglo ići kao dodatan plus za nabavku. Ako želite doznati što mi mislimo o PlayStationovoj Viti samo pročitajte našu detaljnu recenziju koja ujedno obiluje velikim brojem zanimljivih autorskih videomaterijala.

Što se tiče ostalih pogodnosti koje ovaj firmware update nosi od važnijih se ističe PS Plus usluga koja će korisnicima povremeno dodavati besplatne igre i popuste na plaćene naslove. PS Plus preplatnici već sad imaju mogućnost zaigrati na Viti besplatno sljedeće igre: Uncharted: Golden Abyss, Jet Set Radio, Wipeout 2048, Gravity Rush, Tales From Space: Mutant Blobs Attack! i Final Fantasy Tactics: The War of the Lions s PSP-a.

Komentari (2)

  • adycro

    20.11.2012 - 10:22

    PS Vita nije losa rucna konzola…cak i graficki je solidno potkovana..ali svejedno imam dojam da im jako slabo ide s njom sto god oni napravili i kakav hit izdali !!

    • Zeus_CM

      @adycro, 20.11.2012 - 12:16

      PSP je zakon. I dan danas koristim svoj stari PSP Phat iz 2005. godine. Vitu nemam zbog financijskih razloga.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?