HCL.HR

Usisavanje duhova u Luigi’s Mansion 3 kreće za noć vještica

Stjepan Fikter 17.07.2019.   •   8 komentara


Zadnji dan u desetom mjesecu bit će vrijeme kada će Luigi još jednom uzeti svoj usisavač kako bi spasio prijatelje i pri tome očistio hotel od duhova.

Luigi's Mansion 3

Predstavljen na ovogodišnjem E3 sajmu, Luigi’s Mansion 3 osim što nam je pokazao novu lokaciju – hotel Last Resort, saznali smo i još nekoliko noviteta koji će nam pomoći u borbi protiv duhova poput novih poteza i alata.

Iako tada nismo znali točan datum izlaska kada će Luigi još jednom morati uz pomoć vjernog usisavača ukloniti duhove kako bi spasio svoje prijatelje, Nintendo nam je otkrio datum izlaska. 31.10. iliti ga noć vještica odnosno Halloween kako bi rekli s one strane bare.

Kako se Luigi ne bi osjećao usamljeno u hotelu, društvo će mu praviti i Gooigi koji inače može pristupiti područjima koja su inače nedostupna. Uz to, putem lokalnog multiplayera moći će ga drugi igrač kontrolirati. Osim lokalnog, bit će dostupno i mrežno igranje unutar ScareScraper moda za četiri igrača u kojemu će se morati savladati sablasna bića prije nego što vrijeme istekne.

Označeno sa:

Komentari (8)

  • God Gaming

    17.07.2019 - 18:59

    Volim vas

    • Stjepan Fikter

      @God Gaming, 17.07.2019 - 19:42

      Hvala na lijepim riječima no nema potrebe za spamom u komentarima.

  • kebbab

    17.07.2019 - 22:46

    Jedva čekam ovu igru.

  • Masterchief

    18.07.2019 - 08:53

    Izgleda 10/10. Jedva čekam da kupim Switch, a usput i ovo!

  • funky0308

    18.07.2019 - 10:03

    Ne znam koliko se tko sjeca ali oko najave Switcha ja bas nisam bio nesto posebno entuzijastican ali Ninteno je sve ono sto sam smatrao minusima i manama te onda nove konzole nadomjestio odlicnim igrama i mene su na kraju kupili. Konacno idem u kupovinu Switcha, za sada PS4 ostaje ali mislim da ce vrlo brzo na bubanj. Switch je nesto sto svakako treba nabaviti. Odlicne igre Nintendo ima i nevjerojatno je koliko dugo uspjevaju drzati neke fransize da ne postanu dosadne i zamorne. Kada sam kupovao PS4 htio sam neku konzolu za couch gaming ali slabo smo se naigrali. Switch je stvoren za dnevnu sobu i igranje s obitelji i prijateljima i ne mogu docekati iducu placu da ga konacno i kupim.

    • Shadow king

      @funky0308, 18.07.2019 - 15:53

      Znaš kak je Mario Maker 2 super igrat s ostala tri igrača lokalno? Prezabavno 😀

    • funky0308

      @Shadow king, 19.07.2019 - 10:29

      Ma to me i privlaci. Cilj mi je imati neku konzolu koja ima hrpu igara upravo za lokalni multy player. Da ove igre izlaze na PCu ne bih uzimao Switch jer me ni malo ne fascinira konzola kao takva (iako je super sto je prijenosna) ali nemamo nigdje dalje Super Maria (emulatore tu, naravno, ne racunam) i nema alternative. Uz PCe uzeli smo si i PS4 bas s ciljem igranja coop igara ali slabo smo se naigrali. Ima igara ali daleko je to od ovoga sto Nintendo nudi (pricam o igranju sa obitelji, sa sinom i on sam sa svojim prijateljima, radi se o mladjoj populaciji, klincima od sedam godina). Mozda je stvar i sentimentalnosti i nekakvog povratka u neka druga vremena, mi smo odrasli na Zeldi, prvom Super Mariu i genijalnim igrama i starijima od ovih navedenih fransiza i volio bih i da mi sin ima priliku vidjeti koliko su te igre dobre i koliko zabave moze pruziti nesto gdje ne trgas oci neprijatelju i ne vadis srca kojekakvim zombijima i vampirima.

    • Shadow king

      @funky0308, 19.07.2019 - 13:55

      Slažem se sa svim kaj si rekel

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?