HCL.HR

Uskoro ćemo vidjeti kako izgleda nova Star Wars igra tvoraca Apex Legendsa

Zoran Žalac 28.02.2019.   •   14 komentara


Iz Electronic Artsa su potvrdili kako će krajem 2019. lansirati Star Wars Jedi: Fallen Order, a prvo otkrivanje igre rezervirano je za četvrti mjesec.

Osim što nas u četvrtom mjesecu čekaju novi Avengeri i završnica Game of Thronesa, tada ćemo dobiti i prvi pogled na nove sadržaje univerzuma Star Wars. Tu prije svega mislimo na trailer za novi film, ali i za igru zvanu Star Wars Jedi: Fallen Order.

Iz Electronic Artsa su tako potvrdili da će 13. 4., u sklopu proslave Star Warsa, premijerno otkriti detalje igre na kojoj radi Respawn Entertainment, tvorci Titanfalla i Apex Legendsa. Za sada znamo samo to da ćemo igrati kao Padawan koji preživi “naredbu 66” te da ćemo istraživati galaksiju prije događanja četvrte epizode Star Warsa.

Bit će to prvi put da igramo single-player igru u ulozi Jedija još od 2004. godine i KOTOR-a 2, ako ne računamo LEGO Star Wars igre i Force Unleashed serijal u kojemu tehnički nismo bili Jedi.

Potvrđeno je još jednom kako je izlazak igre zakazan za jesen 2019. što znači da će Star Wars Jedi: Fallen Order uz novu Need for Speed igru vjerojatno biti najveća uzdanica Electronic Artsa za blagdansku sezonu.

Komentari (14)

  • SanKa

    28.02.2019 - 10:05

    s obzirom da je EA, već vidim da će s rokom maksimalno sjebati igru. Očekujem nered poput Anthema

    • marko1106

      @SanKa, 28.02.2019 - 10:18

      ma hoce da, sa chestovima. Jednostavno to ubija čari single player igre. Prije u igrama si istrazivao mapu da bi nasao neki loot i dobio osjecaj da nisi djabe isao, i da si sada poboljsan. Ovo grindanje danas me ubija. Želim istraživati taj svijet koji developer napravi a da ne istražujem djaba. I zato mi se RDR2 na neki nacin i svidio, zbog istraživanja.

    • SanKa

      @marko1106, 28.02.2019 - 13:54

      upravo to. amen

  • Mah

    28.02.2019 - 11:39

    Force unleashed 3 kažeš?

  • Tony77

    28.02.2019 - 13:08

    Oho znači oce zaradu priko leđa trash igre zvanu apex možda je to bio plan uspit sa f2p BR igrom i na temelju te “slave” svaku sljedeću veliku igru uz dlc-ove prodavat na temelju tvoraca apexa nice. #nicetryEA

  • SeaNN

    28.02.2019 - 14:13

    Neznam respawn mi se cine kao dobri developeri ali opet tu je EA umjesan tako da neocekujem nista dobro nazalost.

  • DjokaBA

    28.02.2019 - 16:11

    Ako useru i ovo, znaci..

  • Apocalypse4987

    28.02.2019 - 17:24

    toliko sam očajan za novom star wars igrom da se i ovome radujem, ipak se koriste čarobne riječi kao single player, jedi, padawan, order 66 🙂

  • Jodlejeihu

    28.02.2019 - 18:20

    Zar nisu otkazali Star Wars igru pre mesec-dva?

    • BadMeetsEvil

      @Jodlejeihu, 28.02.2019 - 19:40

      Visceral Games je bio radio na toj igri pa su raspustili studio, sad ne znam je li Respawn nastavio taj projekt ili su krenuli ispocetka.

  • funky0308

    28.02.2019 - 23:53

    Steta sto su Visceralov projekt ugasili, cak i onaj kratki trailer (nije cak ni trailer ali ajde, nazovimo ga tako) bio je napucan atmosferom na nacin koji to Batllefront ni zamisliti ne moze. Potpuno je nevjerojatno da ovakva jedna fransiza u rukama najbogatinijih izdavaca i studija ne pokusava, ako vec ne ugoditi nama, onda barem uzeti pare kroz sigle player igre. SW igra u maniri jednog Uncharteda (nemojte ovo shvatiti doslovno), sa dobro ispricanom pricom, slozenom i reziranom kako treba, sa puno para i AAA produkcijom, vec iskusanim mehanikama i gameplayem rasturila bi trziste i zaradila hrperinu para. Pa koji to fan SWa ne bi volio odigrati jednu dobru SW igru sa dobrom i zanimljivom pricom, neka je i linearna, nema veze. Vise planeta i slobodu istrazivanja u jednoj velikoj igri (koju EA moze bez ikakvih problema odraditi da hoce) ne smijemo ni zamisliti, nekoliko planeta, dobre misije i zanimljiva prica zaradila bi stotine milijuna i svima je to valjda jasno, osim EAu koji i dalje trubi kako je single play mrtav i kako to nitko vise ne zeli, iako svakodnevno gledaju sto radi jedan Last of Us, RDR ili Uncharted kada izadje. Ja bih stvarno volio cuti koji to motiv koji im ne da da to odrade. Mozda se boje da bi zeznuli ali zeznuli su manji vise sve igre iza kojih stoje (EA) pa ih to ne sprijecava da brljaju i dalje. Treba licence oduzeti (znam da se ne moze bas oduzeti nekome vlasnistvo, osim ako ne zivite u sjevernoj koreji) ali stvarno treba uzeti licencu Disneyu i dati ju nekome tko zna sto ce s njom.

    • Saren

      @funky0308, 01.03.2019 - 01:25

      Bas sto si rekao steta za taj Visceralov i onaj 1313 mislim da ga je BioWare il tko poceo radit nisam siguran pa je otkazan. Evo danas je obljetnica otkako je izasao Republic Commando. Meni jedan od drazih SW naslova, da ne pricam o Jedi Academy-u i Outcastu uz neznam Starfightera i KOTOR 1+2 cak i Force Unleashed 1 i 2. Fale mi takve SW igre.Sto se SP-a tice, postoji bar stotine dobrih Dev studija koji bi mogli napraviti odlicnu SW SP igru. Volio bih da se ressurecta LucasArts za igre ponovno ali nista od toga. Bas sam s frendom imao raspravu ko bi bio sposoban dostavit dobru SP igru od studija koji su preostali moj vote je bio Ubisoft ili Obsidian Entertaniment a njegov CDPR 😀 xD. Neznam, tko god sljedeci da dobije SW licencu bit ce bolje nego sto je sad definitivno. 5 godina 2 igre, jer EA smatra da je SP mrtav lol. Napravili dobar SP nebi u SW univerzumu, al kad treba ganjati entuzijaste jer naprave konverziju igre na Unreal Engine 4 (SW: KOTOR – Apeiron) onda baja Disney skace odma sa tuzbama za copyright infrigment -.-“. Ne shvacam to njihovo razmisljanje sto se SW-a tice. Mozemo se samo nadati da ce netko drugi dobiti SW i dostaviti nam bolje igre. Do tada nadam se da ce ovaj nadolazeci Fallen Order bit kolko tolko dobar.

    • Mah

      @Saren, 01.03.2019 - 06:02

      Stoji to što kažeš (iako nisam baš siguran dali bi se developeri trgali za ovu franšizu zbog stanja u kojem jest), ali i sp se može zajeb ako nema kreativnosti

    • funky0308

      @Saren, 01.03.2019 - 14:33

      Ja bih SP dao Naughty Dogsima da rade i da Niel Druckmann odradi scenarij. Mozda se netko nece sloziti samnom ali covjek je pokazao da zaista zna sto radi. Od castinga glumaca do konstantne kontrole i pomoci tim istim glumcima da odrade odlican posao. Ne forsiraju loot boxove i DLCe i vjerujem da bi mogli napraviti odlican posao. Moze i EA odraditi dobar SP, samo ne zele jer, po njima, tu para nema. Demantira ih se gotovo svakodnevno ali jbga, oni se i dalje drze nekih svojih priglupih teza. Ubisoft je meni jedan pd najdrazih studija i imam gotovo sve njihove igre ali u zadnje vrijeme im nekako ne vjerujem. Mozda je problem u cijedjenju istih IPa u kojima je zaista tesko biti kreativan jer ih rade vec 15ak godina pa nije ni tesko shvatiti da je problem biti kreativan i inovativan, mozda bi bas na SWu zasjali ali sumnjam da cemo ikada vidjeti zuta slova u svemiru s potpisom Ubisofta… Prica u SW svijetu je toliko da ne bi smjelo biti problema s te strane ma tko god da se prihvato tog zadatka, samo da se ne ide u online ili u kojekakve arena fightove i biti ce dobro.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?