HCL.HR

Usprkos novom imenu, Project Awakening i dalje je velika nepoznanica

Pero Mlinar 14.01.2019.   •   3 komentara


Fantastični RPG naslov Project Awakening najavljen je prije nekoliko mjeseci, no o njemu i dalje znamo vrlo malo osim toga da će se zvati drugačije nego što nam je bilo rečeno.

Početkom devetog mjeseca prošle godine, tvrtka Cygames najavila je novu ekskluzivu za PlayStation 4 pod nazivom Project Awakening. Priložen je bio i video u kojemu se mogu vidjeti utjecaji Dark Soulsa, grafičke ljepote naslova, zmajevi i vitezovi. Na tome je, doduše, sve i stalo – Cygames nije htio objaviti nikakve dodatne informacije o ekskluzivi pa smo tako iduća tri mjeseca proveli tapkajući u mraku.

Prva konkretna informacija vezana uz Project Awakening stigla nam je danas i ona, moramo priznati, nije naročito značajna. Naime, vijest dana je da je Cygames dosadašnjem nazivu pridodao jednu riječ te ga u Europi patentirao kao Project Awakening: Arise. Kako gotovo svi naslovi koji u sebi sadrže imenicu project prije ili kasnije budu prekršteni, ta informacija sama po sebi malo znači. Ipak, kako dugo vremena o naslovu nismo saznali ništa novo, dobro je znati da se na njemu i dalje radi.

Baš kao i prošle godine, datum izlaska Project Awakening: Arisena i dalje je nepoznat. Već ranije objavljeni video i dalje je jedini izvor informacija o ovom iščekivanom naslovu.

Komentari (3)

  • Vass

    14.01.2019 - 18:57

    Neočekujem ovo pre 2020

  • bozicni_zeko

    15.01.2019 - 14:38

    Neka ispadne nepoznanica ko meni jedna od najdražih igara ikad- HZD i ja sretan 😀

  • MoGaming

    15.01.2019 - 15:17

    Ne ocjenjujte igru po boss bitki jer su one uvijek fino skriptirano iscenirane 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?