HCL.HR

Ususret QuakeConu, GOG.com nudi popuste do 85% na odabrane naslove

Josip Klanfar 14.08.2021.   •   0 komentara


Radujte se narodi jer nas je ususret QuakeConu, GOG.com odlučio počastiti popustima do 85% na naslove iz Bethesdine tvornice.

Za točno pet dana održat će se tradicionalni QuakeCon u kojem bi trebali vidjeti štošta novo. Naročito s obzirom da se prošle godine isti nije održao zbog pandemije koronavirusa. Dok ste u isčekivanju, vrijeme možete skratiti na način da posjetite GOG.com koji trenutno ima rasprodaju Bethesdinih naslova s popustima do čak 85%.

Ima dosta toga pa je pomalo nezahvalno izdvojiti tek nekolicinu, ali dobri kakvi jesmo, ipak ćemo pokušati probrati one najzanimljivije i/ili najjeftinije.

  • The Evil Within – 7,99 €
  • Wolfenstein: The Old Blood – 2,99 €
  • Quake III: Gold – 4,49 €
  • Prey – 11,99 €
  • Fallout 3 GOTY – 5,99 €

Uz navedeno, nude se i stari i novi nastavci pojedinih franšiza, ali i oni poznatijih imena kao što su DOOM, Dishonored i Elder Scrolls. Svakako preporučamo da ipak pogledate punu ponudu i  pronađete nešto u skladu s vašim ukusom. Rasprodaja traje do 23.8. pa požurite na GOG dok ne ode baba s kolačima.  Također, ne zaboravite pratiti naš portal za sve informacije vezane uz QuakeCon koji traje od 19.8. do 21.8.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?