HCL.HR

UŽIVO: Pogledajte kako ekipa brzinski prelazi igre u dobrotvorne svrhe

Juraj Bevandić 28.07.2015.   •   0 komentara


Počeo je Summer Games Done Quick, event na koji najbolji speedruneri svijeta dolaze pokazati kako preći igru od 15 sati u 5 minuta. Pogledajte kako masakriraju igre uživ i donirajte u dobrotvorne svrhe.

Već tradicionalno uz ljetnu sušu dolazi i suša na tržištu igara. Tada je uvijek dobra ideja odigrati sve one naslove koje niste stigli tijekom godine, a ponekad se vratiti i malo starijim, da ne kažemo retro igrama. No, u pauzama između igranja, uvijek bude zabavno pogledati Summer Games Done Quick. Što kažete? Niste čuli za Summer Games Done Quick? Ne znate što propuštate!

To vam je događaj koji okuplja najbolje svjetske speedrunnere koji onda uživo brzinski odigravaju neke kultne igre na interesantne načine, iskorištavajući razne trikove i glitcheve kako bi ih prešli što prije, a sve u dobru svrhu sakupljanja donacija za dobrotvorne svrhe.

Ove godine donacije idu vrijednim Doktorima bez granica, a detaljnije o doniranju možete saznati prateći službeni Twitch stream koji prilažemo ispod.

Igrat će se klasici poput Resident Evila serijala, Donkey Konga, Silent Hilla i hrpe drugih, ali i nešto novijih naslova poput Ori and the Blind Forest i Bastion. To uvijek bude zanimljivo, pogotovo ako ste zainteresirani za dublje razumijevanje igraćih mehanika i detaljnije upoznavanje igara i njihovih tajni. Jedan tip upravo na streamu igra Borderlands: The Pre-Sequel koji će pokušati završiti u 2 sata i 40 minuta od početka do kraja u jednom sjedenju. Prosječan igrač završi tu igru u 15-20 sati.

Stream je aktivan po cijele dane, pa provjerite raspored i javite što namjeravate gledati.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?