HCL.HR

V Rising se može igrati s kamerom iz prvog ili trećeg lica, evo kako

Zoran Žalac 11.07.2022.   •   2 komentara


Akcija u hit igri V Rising više nije zaključana na izometrijsku perspektivu jer su se pojavile modifikacije koje igru prebacuju u prvo ili treće lice. I to izgleda skroz funkcionalno!

Popularna vampirska igra V Rising izvodi se s pogledom iz zraka, to jest izometrijske perspektive. Jedni će reći da je upravo to dio njezine čari, a drugi će pak tvrditi da bi igra bila zanimljivija s pogledom iz prvog ili trećeg lica. Srećom po ove druge, već neko vrijeme postoji modifikacija Modern Camera koja V Risingu dodaje nove poglede na akciju. I svakim sljedećim izdanjem korištenje tog moda postaje sve jednostavnije i ugodnije.

Sve što trebate jest preuzeti ovu datoteku, raspakirati njezin sadržaj u instalacijsku mapu V Risinga, preuzeti sami mod i staviti ga u mapu “Plugins” unutar BepInEx mape koju ste upravo raspakirali.

Prema demonstracijama korisnika, kamera iz trećeg i prvog lica u V Risingu funkcionira dosta dobro. Naravno, vidi se da igra nije u potpunosti zamišljena za igranje na takav način, no svakako može poslužiti ako želite vidjeti svijet iz drugačije perspektive.

Komentari (2)

  • Igor Belan

    11.07.2022 - 12:25

    Snimabilnost +1

    • CrashLP

      @Igor Belan, 12.07.2022 - 19:49

      Igore ka’će

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?