HCL.HR

Valve će održati prijenos dodjele Steam nagrada, možda spomenu i neki broj 3

Zoran Žalac 05.02.2019.   •   6 komentara   •   Industrija videoigara


Po prvi put u povijesti Steama, Valve će javno održati dodjelu nagrada za igre koje su korisnici Steama odlučili nagraditi u 2018. godini.

Dodjela nagrada “The Steam Awards” održava se već nekoliko godina, ali tek će sada dobiti svoju “ceremoniju” koja će se prenositi uživo preko interneta. Zapravo, ne znamo u potpunosti kakav će to događaj biti – hoće li imati crveni tepih, suze dobitnika i Gabea Newella, prije svega. Znamo samo da će se dobitnici nagrada moći obratiti igračima koji su im tu nagradu i priskrbili.

S obzirom da je ovo prvi veći događaj koji će okupiti publiku Steama, nije isključeno da bi Valve mogao iskoristiti tu priliku da najavi… nešto. Ne nadamo se iskreno ničemu što nosi oznaku 3, ali znamo da studio radi na novim projektima, a s obzirom da im Artifact nije prošao baš najbolje, i da značajne igre odlaze sa Steama, možda je došlo vrijeme da Valve pruži malo veselja napaćenom gamerskom puku.

Prijenos ceremonije The Steam Awardsa 2018 moći će se pratiti u petak, 8. 2. u 19 sati po našem vremenu. Na Steamu, dakako.

Označeno sa: ,

Komentari (6)

  • Igor Belan

    05.02.2019 - 10:24

    Poslužit će im i kao sredstvo približavanja developerima/izdavačima koji razmišljaju o prelasku na Epic Games da im pokažu da treba ostat na Steamu jer rade lijepe stvari za njih 🙂

    • lliquid_

      @Igor Belan, 05.02.2019 - 11:03

      Na kraju se svi prebace na Discord Shop hahah

    • Serpico

      @Igor Belan, 05.02.2019 - 12:15

  • MoGaming

    05.02.2019 - 11:53

    Sudeći kako se danas prave igre,kad bi najavili HL 3 to bi vjerojatno bio neki jako zbrzan projekat koji bi imo jeftin MP arena shooter mod i BR mod sa hrpom stvari koje se mogu kupit pravim novcem. Mozda je bolje da nam ne kvare još jedno ime u gaming industriji 🙂

  • Serpico

    05.02.2019 - 12:14

    Baš sam se pitao šta je bilo sa glasovanjem kad se završila zimska rasprodaja.

  • Dajsikeks

    05.02.2019 - 16:35

    Nadam se da ne rade još na vr projektima jer to nije baš zaživjelo u industriji videoigara kako se očekivalo

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?