HCL.HR

Valve je napokon odlučio poduzeti nešto u vezi botova u Team Fortress 2

Zoran Žalac 28.05.2022.   •   3 komentara   •   Industrija videoigara


Nakon dvije godine šutnje, iz Valvea su konačno priznali da imaju problem s botovima u igri Team Fortress 2 te da rade na rješavanju istoga.

Kompetitivna pucačina Team Fortress 2 i dan danas je među najaktivnijim multiplayer igrama na Steamu. Međutim, brojni igrači nipošto nisu sretni stanjem igre unazad dvije godine. Nekad zabavna pucačina postala je gnijezdo botova koji varaju u igri, šalju rasističke poruke, ruše servere i na brojne druge načine uništavaju zabavu stvarnim igračima. Jedini veći problem od tih botova fanovima je taj što su se developeri iz Valvea potpuno oglušili na njihove vapaje da dovedu igru u red.

Vrhunac dvogodišnjeg pokušavanja da se Valveu skrene pozornost na botove u TF2 došao je u obliku kampanje pod oznakom #SaveTF2, koja je na Redditu dobila podršku od gotovo 40 tisuća korisnika. Začudo, protest je urodio plodom i Valve se nakon dvije godine šutnje odlučio oglasiti o sudbini Team Fortressa 2.

Na Twitteru su napisali kako su postali svjesni koliko je velik problem botova te da su krenuli raditi na poboljšavanju stvari. Nisu iznijeli konkretni plan za rješavanje problema, ali zajednici fanova Team Fortressa bilo je dovoljno čuti bilo kakav odgovor od Valvea nakon dvije godine šutnje. Obavijest je tako skupila više od 200 tisuća lajkova i 11 tisuća odgovora.

Komentari (3)

  • Payday 4 Dallas

    28.05.2022 - 11:20

    Riječi!Trebaju nam djela!-Baraka

  • Cone3006

    29.05.2022 - 20:38

    Hvala Bogu

  • Veliki_Gospar

    31.05.2022 - 14:55

    Priznali su oni nekoliko puta, al svejedno nis efikasno nisu poduzeli

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?