HCL.HR

Hit igra Vampire Survivors dolazi na PlayStation i donosi… Contra DLC?

Zoran Žalac 11.04.2024.   •   0 komentara


Popularna indie igra Vampire Survivor napokon će se pojaviti na PlayStation 4 i 5 konzolama ovoga ljeta. I moći ćemo ju igrati s junacima Contra serijala.

Igra preživljavanja Vampire Survivors nekima je već “stara stvar”. Na PC-ju je izašla još krajem 2022. godine, pa se pojavila na mobitelima, Xboxu i Nintendo Switchu. Jedino ju vlasnici PlayStationa nisu mogli zaigrati, no i to će se uskoro promijeniti.

Vampire Survivors u verzijama za PlayStation 4 i 5 stiže ovoga ljeta. Možda tada budu harale vrućine, ali to vas ne bi trebalo spriječiti da uživate u ovoj igri – jer ju možete igrati i jednom rukom.

Vampire Survivors će na PlayStationu po izlasku imati dostupna sva proširenja kao i na drugim platformama. A od 9. 5. među tim proširenjima naći će se Operation Guns DLC koji donosi kolaboraciju sa serijalom Contra.

Kakve veze ima arkadna Contra s vampirima? Nikakve, ali hej – ni Vampire Survivors nema vampire. Bilo bi prikladnije da je u pitanju crossover s Castlevania serijalom, ali to je ipak ostavljeno za stvarnu vampirsku igru V-Rising.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?