HCL.HR

Važne Xbox One najave stižu prije E3-ja

Renato Pedišić 06.05.2014.   •   2 komentara


Voditelj Microsoftova Xbox odjela, Phil Spencer, objavio je kako će najave nekoliko stvari vezanih uz Xbox One doći i prije samog E3 sajma u Los Angelesu.

Čak i prije ovogodišnjeg Electronic Entertainment Expoa u Los Angelesu trebali bismo saznati neke novosti vezane uz Xbox One konzolu. To nam je potvrdio voditelj Microsoftova Xbox odjela, Phil Spencer, koji obećava veliki fokus na igrače i mnogo bitnih najava.

Na samom E3-ju Microsoft će predstaviti nove proizvođače igara s kojima će u budućnosti poslovati, a sama konferencija će biti odraz, kako on to kaže, “stvari kojima smo posvećeni, koje stižu od top studija, za ovu godinu i budućnost”.

Kao što smo već spomenuli, neke će novosti biti prezentirane i prije samog E3-ja 2014, sajma koji će se u Los Angelesu održavati od 10. do 12. lipnja. Te novosti bi trebale doći tijekom ovoga mjeseca, a Spencer na to kaže: “Neka bude dobar mjesec za vijesti. Trebalo mi je čitavih mjesec dana da poredam trenutne planove”.

Što se tiče Japanaca, kod kojih Xbox One još nije izašao, Spencer ih uvjerava kako neće morati čekati do Tokyo Games Showa za nove vijesti.

Po pitanju nenajavljenih projekata 343 Industriesa, potvrđena je ranija izjava kako će se sve o novom Halou saznati na E3-ju, a mali teaser koji je Phil Spencer ostavio glasi: “343 Industries ima velike planove, bit će vrlo ‘cool’ podijeliti ih sa svima”.

Veselite li se Microsoftovoj E3 konferenciji i novostima koje bismo saznali prije nje? Najavu kojih hitova očekujete za Xbox One konzolu?

Komentari (2)

  • marcusmali

    06.05.2014 - 17:03

    mislim da je dva dana malo za microsoft da pokaze sve igre na E3,zbog toga ce i pokazati neke igre ranije ,kao npr novi COD iako nije ekskluziva ,ali ipak i to jedan od pokazatelja sto nas sve ceka od najjace gaming kompanije na ovogodisnjem E3 sajmu

  • undertaker01

    06.05.2014 - 22:19

    Ali sony se još nije izjasnio što će radit na E3-u…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!