HCL.HR

Velika Destiny 2: Beyond Light ekspanzija je odgođena

Hrvoje Smoljić 17.07.2020.   •   0 komentara


Destiny 2 igrači gladni sadržaja koji su se nadali utažiti tu glad nadolazećom Beyond Light ekspanzijom morat će se strpiti više od mjesec dana.

Bungie je za Destiny 2 dobio mnoštvo kritika na račun igrine protekle dvije sezone. Season of Dawn i Season of the Worthy, unatoč nekim cool momentima u priči, sadržajno u igru nisu donijele gotovo ništa novo. Trenutna sezona – Season of Arrivals, dobro je primljena od strane igrača, a naročito jer služi kao uvertira za veliku Beyond Light ekspanziju. Nažalost, kako se radi o ambicioznom dodatku koji bi opsegom mogao biti i veći nego Forsaken, Beyond Light je odgođen te izlazi tek 10.11.

Kada su u pitanju Destiny 2 ekspanzije, odgode nisu ništa novo. I prošlogodišnjem Shadowkeepu je datum izlaska pomaknut za 2 tjedna. U slučaju Beyond Lighta, koji je originalno bio planiran za 23. 9., radi se o odgodi od mjesec i pol dana, a glavni uzrok tome je naravno COVID-19 i činjenica kako zaposlenici Bungiea još uvijek rade od kuće. No i bez toga, odgoda ne čudi budući kako Beyond Light donosi značajno novo poglavlje u igrinoj priči, novu destinaciju, novi raid, hrpu novog oružja, nove moći te brojne druge promjene koje će igrače držati uz igru još dugo vremena.

Season of Arrivals će u skladu s navedenim trajati nešto duže, a Bungie će kao ispriku za odgodu nuditi razne pogodnosti poput više iskustvenih i drugih bodova kao što su valor i infamy. Moments of Triumph događaj će također trajati duže i omogućiti igračima da poharaju stare raidove koji više ne nude nagrade samo jednom tjedno.

Stiže dakako i Solstice of Heroes događaj, a zbog dužeg trajanja sezone u nju ulazi i Festival of the Lost događaj za Noć vještica. Bungie uz sve navedeno obećava i dodatna iznenađenja pa možda odgoda i neće biti tako tragična kako smo mislili.

Označeno sa: ,

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?