HCL.HR

Destiny 2 uskoro dobiva hrpu sadržaja u sklopu nove Season of the Worthy sezone

Hrvoje Smoljić 03.03.2020.   •   1 komentara


U Destiny 2 uskoro stiže nova sezona koja bi po svemu sudeći trebala donijeti dovoljno sadržaja da igrače dobrano zabavi u narednih nekoliko mjeseci.

Bungie je objavio hrpu detalja o tome što igrače Destinya 2 čeka po dolasku nove sezone. Čini se kako će ista nastaviti trend trenutne sezone s značajno većim fokusom na priču u centru kojeg će ovog puta biti Warmind AI imena Rasputin.

Naime glavni antagonisti originalne kampanje će nakon brojnih uzastopnih poraza još jednom pokušati uništiti posljednji grad čovječanstva. Kako je njihova metoda za navedeno iskoristiti svemirsku postaju kao svojevrsni meteor, igrači će morati osposobiti Rasputinovo naoružanje kako bi se zaštitili od potpunog uništenja.

Svi igrači moći će pristupiti novim PvE aktivnostima poput aktiviranja Seraph tornjeva i Rasputin bunkera dok će fokus PvP-a biti popularni 3v3 Trials of Osiris mod. Svi igrači će također dobiti artekfakt s novim sezonskim modovima, ali će i moći zaraditi nova exotic oružja te oklop imena Seventh Seraph.

Oni koji se odluče na kupnju season passa ipak će dobiti malo više. Osim što će im se gore spomenuti oklop i novo exotic oružje otključati odmah po početku sezone, moći će osvojiti dodatnu kozmetiku, ali će i dobit pristup novim misijama, saznanjima o igrinom svijetu i slično.

Season of the Worthy u igru stiže 10.03, odnosno prilikom sljedećeg tjednog reseta dok će Trials of Osiris zaživjeti nekoliko dana kasnije, točnije, 13.03. Naravno, uz sve navedeno, a u skladu s trenutnom sezonom, očekujte postepeno kapanje dodatnog sadržaja i kratkotrajnih događaja unutar igre koji će poticati na stalni povratak u igru.

Označeno sa: , ,

Komentari (1)

  • GAMEmaher

    04.03.2020 - 10:15

    Destiny 2 je jako zabavna igra i sad se ima materijala. Igram doduše još jedinicu dok nešto aktivne ekipe pa pređem na nastavak… nadam se trojci za next gen

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?