HCL.HR

Veliko otkrivanje Star Wars: Battlefronta najavljeno za sljedeći mjesec

Igor Belan 19.03.2015.   •   2 komentara


EA će iskoristiti veliko okupljanje fanova Star Warsa na eventu u Kaliforniji da nam konačno otkrije kako izgleda dugoočekivani Star Wars: Battlefront.

Čim je na vidjelo izašlo da se EA pribilježio na listu izlagača na nadolazećem Star Wars Celebration eventu u Kaliforniji, počele su kružiti glasine da će gigant gaming industrije upravo tamo službeno po prvi put konkretnije prikazati Star Wars: Battlefront. Sada je to i službeno potvrđeno:

“Ne možemo zamisliti prikladnije mjesto za premijerni prikaz igre od najvećeg događaja koji slavi Star Wars univerzum i legiju fanova koji su se u isti zaljubili”, zdravim razumom zaključio je predstavnik EA-a zadužen za pisanje takvih stvari.

Star Wars Celebration održat će se od 16. do 19. travnja – nadajmo se da nas EA neće navlačiti do zadnjeg dana.

Više-manje sve što zasad znamo o novom Battlefrontu je da se radi o trećem glavnom nastavku serijala, da dolazi negdje tijekom ove godine i da ga razvija DICE u verzijama za PC, PS4 i Xbox One. Oh da, i razvija se na najnovijoj verziji Frostbite enginea, tko bi rekao.

Komentari (2)

  • IaMarmageddoN

    19.03.2015 - 19:54

    Moj Top10 iz ove godine. Nadam se da će biti in-game gameplaya igre koju ću sigurno kupiti, pogotovo ako unaprijede svemirske bitke, AI, unesu dobar MP i još neke manje bitne sitnice. Ipak je to DICE; očekujem da će ovo biti remek djelo! Još ako bude co-op misija (što sumnjam) to bude strava za odigrati s nekim pametnim frendom.

  • Ovcaodnovca

    20.03.2015 - 06:46

    ovo ću uzet ali isključivo kao digitalno izdanje…. jer će igra vjerovatno dobit mali miliun ispravaka…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?