HCL.HR

VIDEO: 8-bitne snježne bitke dolaze u World of Tanks

Igor Belan 31.12.2014.   •   7 komentara


World of Tanks u prvom mjesecu dobiva poseban mod igre koji podsjeća na Minecraft, odnosno 8-bitne retro igre, dok postavlja vaše tenkove na snježna bojišta.

Ne sjećam se da sam čuo za nešto takvo, ali dobre su šanse da je netko negdje na nekom udaljenom serveru uspio složiti neku primitivnu verziju World of Tanksa u Minecraftu. Dapače, vjerojatno će me netko od vas uputiti na takav mod Minecrafta odmah ispod u komentarima.

No takvo što je sada potpuno nepotrebno jer sam World of Tanks dobiva svoj Minecraft mod! Dobro, tehnički, Wargaming.net ga naziva ‘Winter Showdown’, ali totalno izgleda kao da je netko složio partiju World of Tanksa u popularnoj igri iz Microsofta (zvuči nekako pogrešno kad to tako kažem).

Winter Showdown je poseban event koji će Wargaming.net plasirati igračima World of Tanksa 26. siječnja, a nije riječ samo o novoj mapi s mnogo snijega i pravih kutova, već o naizgled znatno arkadnijem “8-bitnom modu”, kako to kaže sam Wargaming. Winter Showdown će podržavati tzv. “mega platoon” u koji stane pet igrača umjesto samo tri uz nove modove igranja, uključujući 2 na 2 bitke s tim mega platoonima te 10 na 10 nasumične borbe.

Taj zimski dodatak World of Tanksu donosi i nove tenkove – za bliske udaljenosti pogodan teški tenk Mammoth, za daleke udaljenosti prigodan Polar Bear te lagani i brzi Arctic Fox. Svaki prikladno kockast da odgovara tom Minecr… pardon, 8-bitnom stilu. Nova arena za borbu se podrazumijeva, tu je i Operation Winter medalja, a igrači će moći ozdraviti jedni druge ispaljivanjem posebne zlatne municije.

Komentari (7)

  • Black op

    31.12.2014 - 17:04

    Zar nije ovo dodano prije nekoliko mjeseci?Koliko se sjecam potpuno istu stvar sam vidio ranije.

    • hrga007

      @Black op, 01.01.2015 - 11:54

      bilo je isto tako samo sa jednim tenkom – karl-om

  • kais55

    31.12.2014 - 17:21

    tankcraft

    To To i Samo To!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Bergman

    31.12.2014 - 17:39

    Napisali ste World of Tansku umjesto World of Tanksu 😛

  • DeS3InY

    01.01.2015 - 15:50

    8-bit stil? Minecraft mod? Gluposti, ovo je Battle City (NES) remake 😀

  • MoGaming

    01.01.2015 - 22:28

    pa ima već robocrafta ako vec neko zeli nesto ovako

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?