HCL.HR

VIDEO: Bloodborne prijeđen na najnižem mogućem levelu

Duje Kozomara 04.04.2015.   •   3 komentara


BOYvsVIDEOGAME nadimak je gospodina koji je frustrirajuće teški Bloodborne prešao bez podizanja levela, korištenja glitcheva pa čak i bez vatrenih oružja protiv bossova.

Ako igrate From Softwareov sadistički Bloodborne i prilično ste frustrirani njegovom težinom, evo povoda za još malo frustracija i razloga da nam svima bude lagano neugodno. Igrač pod nickom BOYvsVIDEOGAME čitavu igru je prešao na četvrtom, najnižem mogućem levelu, a čisto usputno je odlučio da neće koristiti vatrena oružja u borbama protiv bossova. Jasno, sve navedeno potkrijepio je videima, od kojih prvi prilažemo u nastavku.

Koliko ovaj podvig smatrate uspješpim i kako vama ide prelaženje frustrirajućeg Bloodbornea, slobodni ste podijeliti u komentarima. I ne brinite se, nismo zaboravili na recenziju – stiže uskoro!

Komentari (3)

 • DzoniBro

  04.04.2015 - 19:20

  Ja sam presao Dark Souls na najnizem levelu deprived-a.Ali tek pre nekoliko nedelja,Posle 600+ sati na Dark Souls 2,1500+ na Demon Souls-u i oko 1131
  sati na Dark Souls-u

  • Wingmaker

   @DzoniBro, 04.04.2015 - 20:11

   Svaka čast majstore.

 • mickolopi

  05.04.2015 - 15:19

  Covjek je presao sa jednim prstom Dark Souls 2, da dobro ste culi, sa jednim prstom, isto potkrijepljeno dokazima https://www.youtube.com/watch?v=CpCRtK-HPFw

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!