HCL.HR

VIDEO: Čovjek uspio završiti Fallout: New Vegas bez ikakve regeneracije zdravlja

Juraj Bevandić 19.08.2015.   •   3 komentara


Mnogim igračima je i hardcore mode Fallout: New Vegasa prevelik zalogaj, a ovaj je YouTuber čitavu igru prešao bez ikakvog healanja i to sve snimio.

Jon, vlasnik YouTube kanala Many a True Nerd prihvatio je jedan izazov prije više od godinu dana. Odlučio je preći cijeli Fallout: New Vegas, skupa sa sva četiri DLC-a i to bez korištenja ikakvih itema koji bi regenerirali njegovo zdravlje. Ne samo to, već pravila „You Only Live Once“ izazova pretpostavljaju permadeath, što znači da je svaka smrt končan kraj igre nakon koje se mora početi ispočetka.

Možda ne zvuči tako strašno, ali ovo se smatra najtežim prelaskom New Vegasa do sada. Jon jako dobro poznaje igrinu priču i mehanike te je koristio svo svoje iskustvo kako bi uspješno izvršio izazov. Posebno je zanimljivo kako pažljivo planira poteze daleko unaprijed te izbjegava sukobe mudro manipulirajući igrinim zaraćenim frakcijama.

Malo smo gledali njegove videe i prisjetili se koliko je New Vegas duboka i dobra igra. Evo playliste ako vas zanima kako je Jon uspio preći igru i doći do debelo zaslužene penzije. Ima četrdeset i pet epizoda prosječnog trajanja oko pola sata, ali ako volite gledati ovakve videe, onda se definitivno isplati posvetiti vrijeme ovom prelasku.

Komentari (3)

  • Apocalypse4987

    19.08.2015 - 16:38

    Nisam gleda, al pretpostavljam da nikad nije posjetija Quarry Junction, to sigurno ne bi preživija

  • matej931

    @dragec, 19.08.2015 - 16:59

    +1 hahahha definitivno se slažem

  • Missionary

    @dragec, 19.08.2015 - 20:14

    Jest na kraju. 😀

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?