HCL.HR

VIDEO: Goat Simulator dodao koze u poznati trailer za Dead Island

Patrik1717 27.03.2014.   •   4 komentara


Trailer za prvi Dead Island ušao je u povijest kao jedan od najboljih trailera za neku video igru općenito. No nema toga što koze ne mogu učiniti boljim.

Sjećate se onog fenomenalnog prvog trailera za Dead Island? A kako i ne bi! To je jedan od najboljih i najuspješnijih trailera za neku videu igru s preko 12 milijuna prikaza na YouTubeu.

Naravno, igre visoke kvalitete i AAA produkcije razmišljaju slično pa je i željno iščekivani simulator koza Goat Simulator povodom svog skorog izlaska dobio trailer koji neodoljivo podsjeća na onaj Dead Islandov. Samo što je još bolji. Jer koze s jet packom čine sve boljim.

Goat Simulator je inače tvorevina švedskog developera Coffee Stain Studios, a iako je napravljen iz šale, odlučili su ga izbaciti na Steamu nakon što je prvi video iz igre privukao preko 3 milijuna pogleda na YouTubeu.

Cilj igre je jednostavno uništavati stvari po mapi u ulozi koze i iskorištavati igrinu zbugiranu fiziku za stvaranje nekih zabavnih situacija. Napredni korisnici mogu stvarati svoje misije, mape, modove igranja pa čak i nove koze i zatim ih objaviti putem Steam Workshopa.

Goat Simulator izlazi na Steamu na prikladan datum, 1. travnja.

Komentari (4)

 • niksa_91

  27.03.2014 - 09:55

  to je ono kad urnebes zavlada…

 • Saviour

  27.03.2014 - 10:55

  Extra jee…

 • wyzard

  27.03.2014 - 11:19

  KUPLJEN.

 • dragec

  27.03.2014 - 18:41

  Ta igra je samo šala za prvi april. Prvi trailer je bio iz GTA,sad ovaj iz Dead Islanda…Samo su kozu ubacili u video

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!