HCL.HR

VIDEO: Netko je napravio ogromnog hodajućeg robota u Minecraftu

Igor Belan 03.04.2015.   •   4 komentara


Jedan igrač je od blokova u Minecraftu napravio ogromnu bipedalnu robotsku beštiju nazvanu The Collosus koja hoda na dvije noge i baca rakete prema svima koji ju ružno pogledaju.

Ima nešto posebno u stvaranju ogromnih hodajućih robota u igrama koje izvorno uopće nisu zamišljene za takve kreacije. To je ideja i izazov koji vam iz nekog razloga vrlo brzo padne na pamet nakon što krenete igrati nešto što vam dopušta da malo zaposlite kreativni centar u mozgu. Nedavno sam ničim izazvan došao na ideju o stvaranju takvog robota igrajući Besiege, a bome nisam jedini (ja doduše nisam uspio ništa takvo napraviti, za razliku od drugih).

Danas vam predstavljamo takvu kreaciju u Minecraftu. Pod nazivom The Colossus, ovaj ogromni hodajući robot s raketo-bacačima dolazi nam s YouTube kanala ‘Cubehamster Innovation in Minecraft’. Iskusnijim igračima među vama možda neće izgledati previše impresivno dok ne čujete da je je to mehaničko čudovište stvoreno bez modova i command blokova, što bi inače u mnogočemu olakšalo izradu i upravljanje.

Colossusa možete skinuti ovdje, a video s uputama za upravljanje pogledajte ovdje. Ovo nije prvi ogromni robot od istog tvorca, prošle godine predstavio je sličan, ali četveronožni stroj nazvan Mega Gargantua.

Komentari (4)

 • matko123

  03.04.2015 - 10:04

  Ovo treba na serveru izgradit pa onda rusit sve oko sebe 🙂

 • AngelPb

  03.04.2015 - 11:29

  Sad ko ne zna kako je sa pistonima i MC-om ,vjerovatno ce pomisliti da za ovo samo treba vremena i strpljenja..
  Ali za ovo treba i pametan biti.. 😀
  Sa pistonima je zeznuto sve raditi,treba sve savrseno biti.. :/

 • lager

  03.04.2015 - 22:50

  to je staro 2 godine

  • Ementaler

   @lager, 04.04.2015 - 07:40

   Zašto bi ti sad to rekao kad je video očito objavljen prije par dana? 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!