HCL.HR

VIDEO: Nikada dovršeni Battlefront 3 izgleda skoro impresivnije od novog Battlefronta

Juraj Bevandić 22.10.2015.   •   9 komentara


Na internetu su se pojavile nove snimke čistog gameplaya iz nesuđenog Star Wars: Battlefronta 3 koji nikad nećemo zaigrati. Pogledajte kako je izgledao – mogli biste se iznenaditi.

Nekima od vas možda se ne čini da je Star Wars Battlefront 2 izašao tako davno, ali bilo je to prije deset godina. Nije ni čudo što se nakon toliko dugog izbivanja sa scene stvorila velika fama oko novog nastavka, pogotovo kada na njemu radi DICE, ali slabo je poznato da je serijal prije nekoliko godina skoro krenuo u potpuno drugačijem smjeru.

Naime, u planu je bio Battlefront 3, na kojem je radio studio Free Radical i za koji znamo da je dosegnuo barem pre-alpha fazu razvoja. Situacija s cijelim razvojnim procesom je bila pomalo neobična – jedne godine bi igra bila potvrđena, dok bi već druge objavili kako su izgubili prava na serijal i tako sve dok svi jednostavno nisu zaboravili na projekt.

Nedavno su procurile dosad neviđene snimke igre i iako se vidi da je u jako ranom stadiju razvoja, nesuđeni Battlefront 3 zapravo izgleda poprilično impresivno, možda čak na trenutke i impresivnije od ovogodišnjeg izdanja. Gledajući masivne svemirske bitke na postajama i u gradovima te slijetanje na planete i nastavak borbe na tlu, ne možemo se ne pitati što je moglo poći po zlu. Možda su jednostavno bili previše ambiciozni za svoje vrijeme.

Jeste probali novi Battlefront u beti? Čini li se i vama trojka po ovim snimkama kao nešto bliže onome čemu ste se nadali?

Komentari (9)

  • departed1983

    22.10.2015 - 12:39

    U DICEovom Battlefrontu nema nista impresivno osim grafike i zvuka.
    Prava je steta sto ova igra nije nikad izasla jer to je ono kako Battlefront treba da izgleda.

  • Stryderist

    22.10.2015 - 13:39

    E ovo je Battlefront, a ne ono što dolazi za mjesec dana. Ovdje je trebala biti i kampanja koliko vidim. Šteta.

  • IaMarmageddoN

    22.10.2015 - 14:01

    "Da, stavljajte mi sol na ranu." "Udarajte me dok ležim." E, takve mi stvari idu po glavi kada ove gledam i nakon što sam se uvjerio da novi bft nije niti blizu svojeg potencijala. Preorder poništen, to je sve što mogu reći. A ovo bih platio tih 500kn. Zašto uopće to sada daju u javnost? Draže mi je bilo dok nisam znao za taj projekt. Volim Dice ali ovo je ispod njihove razine.

  • ck7

    22.10.2015 - 16:02

    Što reći nego šteta, ovo se je trebalo igrati, a ne tražiti pick upove po Hothu…another gem lost

  • funky0308

    22.10.2015 - 16:49

    Potpuno se slazem s komentarima, iako, meni ovo ne izgleda ni blizu Battlefronta by DICE..da su pametni, kao što nisu, i da iskoriste engine, odnosno, da naprave kampanju na ovu, već gotovu igru, ko' iz šale bi dao 500-600kn za igru..ali nisu..i to je nešto što ja ne mogu prihvatiti i svaki dan čekam vijest da će se ubaciti i solo kampanja u prekrasno dizajniran i modeliran StarWars svijet…totalno neiskorišten potencijal. I ja sam nakon bete odustao od kupnje… što će mi toliko lijepa igra u kojoj trcim kao manijak i ginem svakih par min… STETA.

  • Rizzik

    22.10.2015 - 17:24

    Preporučam vam SWTOR ako volite ovo i hvata vas nostalgija 😉

    • Apocalypse4987

      @Rizzik, 22.10.2015 - 18:01

      Nemoj i ti sol na ranu bacat, bili su počeli radit KOTOR 3, i onda su ga ukinili radi prelošeg TOR-a

  • ARTHIS

    22.10.2015 - 20:14

    Varijanta ovoga battlefronta se može odigrati na PSPu, samo što je u skraćenoj verziji i kampanja je prilično kratka, grafika nešto slabija, no svejedno pravim SW fanovima će biti vrh!

  • closingtime

    23.10.2015 - 15:31

    Nakon ovoga mi se ovaj novi cini bezvezan.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?