HCL.HR

VIDEO: Novi razvojni dnevnik za Killing Floor 2 fokusira se na oružja i perkove

Stjepan Fikter 13.03.2015.   •   0 komentara


Može li Tripwire nadmašiti sam sebe kada su u pitanju oružja? Sudeći po prezentiranim informacijama koliko se detalja posvećuje za određene segmente – itekako mogu.

Stigao nam je drugi dio razvojnog dnevnika u kojemu developeri Killing Floora 2 nastavljaju s prezentiranjem što nas očekuje na području oružja i perkova.

Budući da je Tripwire poznat upravo po stvaranju odličnog osjećaja pucanja, bilo da se radi o realističnim ili akcijskim naslovima – nije ništa čudno što žele podići letvicu gore s novom igrom.

“U Red Orchestri i Rising Stormu imamo autentičan i realističan osjećaj oružja, a u Killing Flooru imamo mnogo brzog i akcijskog osjećaja igranja. Stoga želimo spojiti to dvoje da stvorimo oružja koja su autentična, imerzivna i laka za korištenje u akciji”, izjavio je predsjednik Tripwirea John Gibson.

Na to treba nadodati kako su oružja animirana u preko 200 sličica u sekundi te je uz to i unajmljen stručnjak za oružja koji je posudio pokrete za snimanje različitih načina punjenja pušaka i pištolja.

Osim oružja, govorilo se i o perkovima gdje će ih za razliku od prve igre, sada biti 25 što znači da ih se moći i češće otključavati. Također su i prezentirani perkovi koji će utjecati na cijeli tim bilo da se radi o dijeljenju municije ili da svi suborci mogu vidjeti nevidljive Zedove. Nažalost, datum izlaska nije spomenut, no poznato je da će Killing Floor 2 ove godine biti dostupan za PC, PS4 te SteamOS.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?