HCL.HR

VIDEO: Otkriven Survival mode za Alien: Isolation

Ozren Borovac 17.09.2014.   •   2 komentara


Nakon prelaska glavnog djela igre, zabavite se s novim izazovima u Survival Modeu. Dostupno samo putem DLC-a.

Creative Assembly je otkrio novi mod igre za Alien: Isolation naziva Survival mode.

U njemu će igrači imati zadatak preživjeti napade Aliena koji će ih loviti kroz nekoliko različitih mapa. Zvuči isto kao regularna igra, zar ne? Ali razlika je u tome da će svaka misija imati vremenska ograničenja, sekundarne ciljeve i druge varijable koje će otežavati preživljavanje. Na kraju misije, bodovi će biti alocirani s obzirom na uspješnost – brzina, tišina, štedljivost s oružjem i slično. Bodovi će zatim biti objavljeni na ljestvici gdje ćete se moći javno pohvaliti sa svojim sposobnostima preživljavanja.

Survival mode će biti dostupan putem DLC-a; prva mapa će se moći skinuti od 7. listopada, a od 28-og istog mjeseca nov će sadržaj dolaziti na mjesečnoj bazi kroz pakete s po tri mape i nekoliko novih igrivih likova. Sav sadržaj za Survival Mode će biti dostupan i kupovinom, pogodili ste, season passa.

Alien Isolation stiže na PC, PS3, PS4, Xbox 360 i Xbox One 7. listopada. Do tada imate vremena pogledati prvi Alien film kao pripremu za igru, kao i ovaj prigodni trailer za Survival mode.

Naša video najava Alien: Isolationa će vam u manje od pet minuta objasniti o kakvoj igri se radi i što možete očekivati pa ako još niste – pogledajte je ovdje.

Komentari (2)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?