HCL.HR

VIDEO: Pogledajte trailer za otkazani RPG kreatora Final Fantasyja

Duje Kozomara 04.01.2015.   •   3 komentara


Cry On najavljen je 2005 kao Xbox 360 RPG, u glavnoj ulozi je imao mladu djevojku Sally i njenog kamenog prijatelja, a konceptualni video otkriva kako je trebao izgledati.

Kreator Final Fantasyja, Hironobu Sakaguchi, objavio je konceptualni video za Cry On, RPG koji je bio u razvoju za Xbox 360, no iz nepoznatih razloga je otkazan. Igru je razvijao Sakaguchijev studio Mistwalker Corporation uz pomoć developera Drakengarda, Cavie, a stavljala nas je u cipele mlade plavokose djevojke Sally te njenog malenog kamenog prijatelja, Boglea, koji ima simpatičnu mogućnost postajanja golemim divom.

Igrač je trebao moći kontrolirati oba lika, Sally za rješavanje zagonetki i istraživanje, a Boglea za situacije kada treba koristiti silu. Za glazbu je bio zadužen skladatelj Final Fantasyja, Nobuo Uematsu, dok se dizajnom likova bavio Kimihiko Fujisaka, dizajner Drakengarda 2.

Nakon što je projekt otkazan, Mistwalker se prebacio na razvoj drugih naslova, poput Blue Dragona, Lost Odysseya, The Last Storyja i ostalih, a Cavia je u 2010. izbacila Nier.

Komentari (3)

  • MiksaSB

    05.01.2015 - 09:52

    šteta, igra izgleda super

    • MoGaming

      @MiksaSB, 05.01.2015 - 21:54

      po čem to? ovo je trailer koji nema scene nijedne iz igre i ti kazes da izgleda super

  • buby8992

    05.01.2015 - 17:23

    Mistwalker je pogriješio jer je početkom prošle generacije išao na ekskluzivnost za X360 gdje se JRPG-ovi nikako ne prodaju. Da su odmah od početka počeli izdavati svoje igre na PS3 danas bi imali nekoliko njihovih naslova na PS3 i ne bi morali otkazivati igre.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?