HCL.HR

VIDEO: Potiho izašao MXGP, nova motokros igra

ToxarE 30.03.2014.   •   1 komentara


MXGP iz Milestonea izveo je tiho lansiranje prošli tjedan, a za jednu takvu sramežljivo lansiranu igru čak ni ne izgleda tako loše. Pogledajte trailer i probajte demo na Steamu.

Talijanski studio Milestone, poznat po mnogim trkaćim igrama poput WRC 4 FIA World Rally Championship i MotoGP 13, ovih je dana pomalo potiho izbacio svoju novu igru s utrkivanjem na dva kotača. Riječ je o službenoj igri FIM svjetskog prvenstva u motokrosu jednostavno nazvanoj MXGP, a za jednu tako sramežljivo izdanu igru djeluje čak poprilično dobro.

Promotivni video objavljen povodom izlaska igre pogledajte ispod, a na Steamu je dostupna demo verzija (još jedna netipična pojava za sramežljivo izdane igre) teška nešto više od 2GB. Radoznali kakvi jesmo, odvozili smo dvije utrke u demou i bilo je sasvim solidno – samo ne bi bilo loše da imate gamepad ako planirate igrati na PC-ju.

U svakom slučaju, ako vas zanima motokrost barem isprobajte demo. Igra je inače izašla u PC, PlayStation 3, PlayStation Vita te Xbox 360 inačicama.

Komentari (1)

  • Disc0

    31.03.2014 - 08:21

    Na trailerima igra izgleda super, jucer provao PC i verziju i pao momentalni uninstall…
    Nije mi sjela nikako!

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?