HCL.HR

VIDEO: Prikazane kontrole za Bloodborne

Žarko Ćurić 20.01.2015.   •   2 komentara


PlayStation Hong Kong objavio je novi video za Bloodborne, akcijski RPG od tvoraca Souls serijala From Softwarea, na kojem možemo vidjeti način upravljanja našim glavnim likom.

Najnoviji trailer za Bloodborne stiže nam od strane PlayStation Hong Konga, a prikazuje nam kontrole za upravljanje našim putnikom kroz zloglasni grad Yharnam.

Iako je kontrolna shema dosta slična onoj iz Dark Souls serijala, iskusni igrači primijetit će mogućnost brzog izmicanja te malo drugačiji način napada protivnika.

Na lutanje mračnim ulicama Yharnama te borbu protiv krvoločnih zvijeri morat ćemo pričekati još dva mjeseca, budući da nam Bloodborne stiže točno 25. ožujka i to ekskluzivno na PlayStation 4.

Komentari (2)

  • lepiakadodo

    20.01.2015 - 20:14

    Ovo kupujem day1. Kontrole su standard i ono sto mi se svida je skok s tipkom umjesto dvoklikom gljive iz ds2.
    Stvarno se nadam da ce igra biti odlicna odmah po izlasku, a ne da moram cekati neki update da bi igra bila zadovoljavajuca.

  • Phantom

    21.01.2015 - 17:22

    Grafika je odlicna, atmosfera je fantasticna, kao otkaceni film Van Helsing, na njega me podsjeca sve na ovoj igri.. Ali ova animacija glavnog lika mi je totalno retardirana… Kao prastare igre na PS1… Totalno bez veze…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?