HCL.HR

VIDEO: Rainbow Six Siege predstavio francuske oružane snage

Juraj Bevandić 14.07.2015.   •   4 komentara


Ubisoft predstavlja jedan od pet protu-terorističkih timova Rainbox Six Siegea. Riječ je o francuzima koji se mogu pohvaliti izdržljivošću na terenu.

Napete taktičke bitke Rainbow Six serijala napokon se vraćaju ove godine, a gameplay prikazi izgledaju jako obećavajuće. Igrali smo se mi već policajaca i kriminalaca u alpha verziji igre, a zatvorena beta počinje 24. rujna, manje od mjesec dana prije punog izlaska koji je planiran 13. listopada i to za PC, PS4 i Xbox One.

Kako do tada ima još vremena, Ubisoft nas svako malo voli podsjetiti nekim videom da smo stvarno uzbuđeni oko Rainbox Six Siegea. Najnoviji video prikazuje jednu od pet protu-terorističkih jedinica, u ovom slučaju jedinicu francuskih oružanih snaga koja se diči nesebičnom brigom za svoje suborce. Pogledajte u videu na koje sve to načine Francuzi brinu za živote svojih suboraca, a u komentarima nam javite brinete li vi za svoje društvene živote kada igra napokon izađe.

Komentari (4)

  • xGruja

    14.07.2015 - 15:38

    Da li se zna kakav ce kompjuter trebati za ovo ? :))

    • napaljeon

      @xGruja, 14.07.2015 - 15:47

      Nezna se jos tocno, ma da je pusteno za alphu verziju i rekli su da ce finalna igrica zahtijevat manje pa se tu probaj nekak pronac 🙂

    • SenkeM

      @xGruja, 14.07.2015 - 17:12

      Crni ili, eventualno, sivi.

    • IaMarmageddoN

      @xGruja, 14.07.2015 - 18:08

      hahaha Dobar.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?